hvordan man lægger et kamera til en computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-06

Digitale kameraer er normalt knyttet til en computer med et USB- forbindelse . Når du tilslutter et digitalt kamera til en computer , vil kameraet enten udløser fotosoftware , der er installeret , eller kameraet dukker op som et eksternt drev . Tilslut kameraet , og tænd derefter for kameraet . På Mac-computere , bør et ikon for kameraet vises på skrivebordet . I Windows , en ikon, hvis ikke er til kameraet , se efter det under " Denne computer ". Når du vedhæfter et webcam til en computer , skal du installere software , så du kan bruge det .

Du skal bruge:
Digital kamera eller webcam
. USB eller firewire ledning .
PC eller Mac-computer.


1 .
Sæt USB-kablet til kameraet . Digitale kameraer har normalt mikro USB- stik . Kablet skal have en mandlig mikro USB- stik i den ene ende og en standard i fuld størrelse USB hanstik i den anden ende . Sæt den mikro-USB- enden i kameraet .
2 .
Sæt den anden ende af kablet i den kørende computeren.
3 .
Turn på kameraet . Efter et par sekunder , bør en ikon, der repræsenterer kameraet vises på computerens skrivebord . Klik på ikonet for at se indholdet af dit kameras hukommelse .
4 .
Find dit kamera ikonet på din computer . På Mac-computere , bør ikonet for dit kamera vises på skrivebordet, når du tilslutter kameraet og tænd det . I Windows, kameraet, hvis ikke vises på skrivebordet , skal du søge under " Denne Computer " eller " Computer ". Kameraet skal fremstå som en supplerende ekstern eller flytbare drev med et bogstav som " E " eller " F "ud for det . Klik på ikonet for at se indholdet af kameraets hukommelse . Nogle kameraer vises under " Scannere og kameraer . "
5 .
Vedhæft dit kamera med en firewire . Instruktioner er de samme som til fastgørelse af en kamera via USB , men ledningen og dit kamera har firewire stik . Følg trin 1 til 4 for at vedhæfte et kamera via firewire .
6 .
Brug dit digitalkamera 's software . Alle producenter af digitale kameraer forsyne dig med en foto- behandlingsprogram , så du kan se dine billeder . Hvis du har indlæst denne software og tilsluttet kameraet til computeren , skal computeren genkender kameraet og automatisk starte softwaren til det . Du kan nemt downloade og styre billeder via de fleste fabrikanter ' digital kamera software .
7 .
Vedhæft et webcam . Webkameraer har en enkelt ledning , der sættes i din computer via en USB -forbindelse . Du skal blot slutte webcam til din computer . Start eller genstart computeren , og følg instruktionerne for at aktivere og bruge dit webcam . Webcams behov tilhørende software til funktionalitet . Læs din vejledningen for at finde ud af om du skal installere softwaren før eller efter du tilslutter dit webcam .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan sammenligne mobile processorer 

Kommentarer

Code:
change