hvordan man kan refill blæk cartidge i en Epson t0603

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-22

Epson T0603 cartridge gemmer magenta blæk til Epson farve printere. Ligesom mange andre blækpatroner til printere, gør Epson T0603 blækpatroner ikke nødvendigvis blive smidt væk, når de kører tør for blæk . I stedet kan du genopfylde en tom blækpatron , sparer affald og du sparer penge . Hvis du ønsker at genopfylde din patron , skal du have den korrekte magenta blæk til printeren, der kan blive fundet online eller på et kontor forsyning butik

Du skal bruge: .
Epson T0603 magenta blæk
. Sprøjte og nål .
Båndet.


1 .
Drej Epson T0603 patronen på hovedet på en overdækket overflade . Læg et stykke tape over foderet hul , som er hullet , der sidder alene og er hævet fra overfladen af patronen .
2 .
Sæt nålen på spidsen af sprøjten og drej den for at låse den på plads. Dyppe spidsen af nålen ind i blækhus og langsomt trække sig tilbage på stemplet , indtil sprøjten er fuld .
3 .
Stick nålen ind i udfylde hullet på Epson T0603 patronen . Fyldet hul er hullet , der er direkte ved siden af det foder hul , du dækket . Sørg for, at nålen er sat omkring 3 /4 af en tomme i udfylde hullet .
4 .
Tryk stemplet på sprøjten langsomt , indtil alle blækket er tømt i patronen . Efterlad cylinderampullen sidde på hovedet i cirka 30 minutter for at lade alle de blæk , der skal optages i blækket svamp i patronen .
5 .
Fyld sprøjten med blæk en anden gang, og kanylen af sprøjten i fyldet hullet i patronen . Langsomt tryk stemplet at tømme blæk ind i patronen . Stop påfyldning hvis blækdråber vises rundt om fylde hullet .
6 .
Tør nogen blæk væk fra fylde hullet i patronen . Læg et stykke tape over hullet og lad patronen hvile i 30 minutter mere .
7 .
Vend kassetten over at sikre , at blækket ikke løber ud enten foder eller fylde hullet i bunden af blækpatronen . Hvis nogen blæk drypper på båndet , drej cylinderampullen tilbage over og erstatte den tape . Tillad patronen til at sidde i 30 minutter mere , inden du tænder det opretstående og kontrol igen for lækager .
8 .
Fortsæt med at udskifte båndet , indtil alle utætheder stop . Hvis patronen stopper aldrig utætte , smide patronen ud og erstatte det med en ny blækpatron at forhindre skader på printeren .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan kopiere musik fra en pc til en psp 

Kommentarer

Code:
change