hvordan man kan konvertere 35 mm dias til en cd

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-27

Selv om 35 mm negative dias gang kom i handy ved visning af billeder med en lysbilledapparat , er det format falder ved Vejen i en alder af digitale billeder . På grund af dette , kan du konvertere dine 35mm dias til et digitalt format til konservering eller brugervenlighed . Heldigvis er det muligt at konvertere dias til en cd i en af to forskellige metoder : . tage glide ind i en lokal foto virksomhed eller scanne dias selv på en CD

Du skal bruge:
Dias scanner
Cd-brænder .
Blank CD .

Fotografi Udviklere


1 .
Tag dine dias i en lokal dagligvarebutik eller ethvert andet sted, der udvikler film ( som f. eks Walgreens , Target , Walmart eller CVS ) .
2 .
Tæl antallet af dias , du har , så placer objektglassene i et af de tilgængelige poser . Du typisk betaler pr konverteret dias , så at kende antallet af dias er nyttig ved fastsættelsen af samlede udgifter til din konvertering .
3 .
Spørg efter dias skal placeres på en cd . Den fotografering udvikler har alle de nødvendige udstyr til at importere billederne på en CD , så du sparer behovet for at købe dyre scannere og cd- brændere .
4 .
tilbage til bygherren og afhente dine dias og CD . Betal for konverteringen . Det er nu muligt at se dine dias på cd, når disken er indsat i en computer .

Scan Yourself


1 .
Slut dias scanner til computeren og installere drivere, der kræves for hardware .
2 .
Klik på "Start ", " Alle programmer ", " Tilbehør " og endelig " Guiden Scanner og kamera . "Dette program er forudinstalleret på Windows-baserede computere . Når programmet har lanceret vælge " Scan " , og programmet registrerer de tilsluttede dias scanner .
3 .
Sæt skub i dias scanner og klik på " Scan ". Billedet import til computeren . Et spare vises på skærmen . titel billedet , og vælg derefter en placering for at gemme filerne . Vælg " OK " og filen gemmes på computeren . Gentag processen med alle dine dias .
4 .
Sæt den tomme cd i cd- brænder på computeren , og vælg derefter " Start " og derefter ( My ) " Computer " og dobbeltklik på CD drevikon . Der vises et vindue , der repræsenterer den tomme cd .
5 .
Træk det scannede billedfiler, du oprettede i det åbne vindue . Luk det åbne vindue , højreklikke på cd- ikonet og vælg " Egenskaber " fra pull -down menu . Klik på "Optag "knappen, vælg derefter " OK ", og filerne brændes på cd .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:LG laptop bundkort udskiftning instruktioner 

Kommentarer

Code:
change