hvordan man kan opgradere en 700 processor

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-01-14

Det er uundgåeligt , at din bærbare computer i sidste ende vil mangle den systemspecifikationer til at holde op med den nyeste software releases . Enhver laptop bruger , der har ikke noget imod at tage en mere hands-on tilgang vil finde , at opgradering af processor er sandsynligvis en billigere løsning end at få en anden bærbar . Sådan udskiftes Pentium M processor er installeret i din Dell Inspiron 700m vil du først nødt til at fjerne en række andre hardware -komponenter

Du skal bruge: .
ekstern lagerenhed
Flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .
Socket 479 processor .


1 .
Kopier alle filer, du ikke har råd til at miste fra din Inspiron 700m til en ekstern lagerenhed i tilfælde af et problem under processor opgraderingen . Sluk for 700m og afmonter alle kabler er knyttet til den bærbare computer .
2 .
Luk 700 's skærm og vend den bærbare computer over . Skub den sorte batteriet frigivelsen bjælke mod højre for at låse batteriet . Frigivelsen Baren er placeret i nederste venstre ende af 700 tilfælde.
3 .
Træk hele batteriet ud af 700 mio. Vend 700m igen og åbne skærmen , indtil den bærbare computer er om fladt ud ved 180 grader .
4 .
Find de to sølv , flydeled hætter , der er placeret længst til venstre og højre side på den nederste kant af skærmen . Skub hængslet hætter med kanten af en flad skruetrækker og derefter trække hele flydeled dækslet af bærbare computer.
5 .
Fjern de to tastaturet skruer skjult under hængseldækslet med en stjerneskruetrækker . Løft den øverste kant af tastaturet mod dig og læg den på 700 's håndledsstøtten .
6 .
Tag det sorte bånd kabel, der forbinder tastaturet til bundkortet inde i Inspiron 700m . Fjern tastaturet fra den bærbare computer .
7 .
Fjern de fire skruer fra toppen af metal kølelegemet enhed . Kølelegemet er pladsen , sølv enhed er placeret i den nedre ende af bundkortet lige ved siden af ventilatoren .
8 .
Træk køleprofil ud af 700 for at afsløre den nuværende processor . Find låseskruen nedenfor processoren . Drej skruen mod uret for at låse den aktuelle processor fra sin sokkel .
9 .
Grab to sider af ulåst processor og løft direkte op for at fjerne processoren fra soklen . Placer den nye processor på soklen og linje op benene på processoren med hullerne i soklen . Skub processor ned , og drej låseskruen med uret .
10 .
Sæt kølepladen og dens skruer . Tilslut tastaturet kabel og sætte tastaturet på plads igen . Sæt de to skruer og skub plast hængseldækslet tilbage på 700 mio.
11 .
Sæt batteriet i porten på bunden af 700 og tænde den bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • Kun en socket 479- stil processor vil passe på sokkel inde i Inspiron 700m .
 • Beskyt din 700m laptop og dens nye processor fra statisk elektricitet ved grundstødning selv , før du begynder opgraderingen . Tryk kort på en umalet metaloverflade for at jorde dig selv .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du aktiverer magi gate støtte på en Sony Memory Stick   

  Kommentarer

  Code:
  change