Fordelene ved Z-Wave -teknologi

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-28

Z-Wave er en trådløs kommunikation , der danner et netværk mellem hjem elektronik , apparater og en central betjeningsanordning . Brug laveffekt radiobølger , Z-Wave -teknologi giver dig mulighed for at automatisere driften af sammenkoblede og kompatible enheder til at styre hjemmet elektroniske funktioner såsom tidspunkter og betingelser for lys , vindue nuancer eller termostat indstillinger

Wireless Control

Fordi Z-Wave er trådløst , det har en fordel i forhold til lignende automation systemer, der er afhængige af dit hjem 's elektriske ledninger til at operere . Systemer, der anvender elektriske ledninger forbindelse til dit hjem neutrale ledning gennem en stikkontakt , hvilket betyder, ældre hjem uden en neutral tråd er uforenelige med sådanne systemer . Fordi Z-Wave omgår behovet for ledninger , det virker i ethvert hjem uanset dets alder eller en tilstand af dens ledningsføring . Det koster også mindre end hård-wired systemer . Endelig kan du også tilslutte en trådløs gateway -enhed til din hjem bredbåndsnet at give fjernadgang til systemet fra uden for huset .

integration /Sikkerhed

Mange gange kan en enkelt trådløst system har en af 256 kryptering koder er tillagt det , der gør det muligt at bruge en fjernbetjening fra et system til adgang til en anden ordning bygget af samme fabrikant , ifølge ZwaveWorld . com . Med Z-Wave -teknologi , men hver primære controller bærer en unik kode-hvilket betyder , den beskytter hvert kontrolleret enhed i dit hjem fra interferens fra andre Z-Wave -controllere . Du bruger en controller til at tildele et unikt hus kode og enhed adresse , i en proces kendt som integration. Hvis du vil medtage en enhed , skal du have fysisk adgang til enheden og den primære controller , en anden controller kan ikke omfatte en anordning, i dit hjem uden dit samtykke

energispareplan

Z-Wave -teknologi sparer energi på flere måder . . En termostat kan ændre dens indstillinger baseret på kommandoer fra dagslys sensorer medtaget af den samme controller . Regulatoren kan også planlægge lys og apparater til at slukke i visse dele af hjemmet på tidspunkter , hvor de ikke er i brug . Afhængigt af apparater og forbundet i et system , kan besparelserne tilføje op på en el-regningen .

kompatibilitet og tilgængelighed

Det forholdsvis lave strømforbrug Z-Wave -teknologi gør det muligt at integrere sig i mange enheder , der kan ikke ville have mulighed for at forsyne trådløse kommunikation . Dette gælder især for batteridrevne enheder såsom fjernbetjeninger , sikkerhed sensorer og røgalarmer . Teknologien giver også mulighed for en boligejer at udvide og inddrage flere enheder over tid .

Modstand mod interferens

Z-Wave -teknologi fungerer på en lavere frekvens end de fleste andre trådløse enheder. Opererer i 900 MHz- båndet , Z-Wave -kompatible enheder undgå interferens fra trådløse netværk , trådløse telefoner og anden elektronik , der bruger de mere almindelige 2,4 GHz frekvenser .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:laptop grafikkort performance 

Kommentarer

Code:
change