Sound Blaster instruktioner

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-27

Sound Blaster er navnet på den PC-baserede gruppe af lydkort er udviklet af Creative Labs . Et lydkort er typisk en udvidelse til din PC , der giver mulighed for input og output af lydsignaler og er oftest brugt som lyden element til forskellige multimedie funktioner, såsom videoredigering . Prøv ikke at blive intimideret af din computers indre funktioner , du installerer et Sound Blaster kort er ganske enkelt

Du skal bruge:
PC
. Sound Blaster lydkort .
Sound Blaster driver disk .
Philips skruetrækker .
Internet .

Forberedelser til Installer


1 .
Tag din computer . For at undgå personskade , skal du fjerne alle ledninger tilsluttet din computer. Ud over elektrisk stød , der også er bevægelige dele på indersiden af enheden .
2 .
Åbn din computer tårn . Der bør være en relativt simpel metode til at åbne din enhed , via en eller to skruer , eller en lås . Hvis du finder dig selv brug for hjælp at åbne din computer , skal du blot gå ind på selskabets hjemmeside og bestemme, hvordan man åbner tårnet via online manual.
3 .
Find PCI-slot . På back- siden af computeren , vil du bemærke en eller to tomme båse , eventuelt ved siden af slot, der huser internetforbindelser . På den indvendige , vil du bemærke, at disse tomme pladser svarer til tomme PCI slots . En PCI slot er en lang slot anvendes til at forbinde hardware til din computer .
4 .
Fjern en tom PCI dækslet . Fortryd skruen holdt i den ene af de PCI-slot dækker , og fjern dækslet .

Installation af lydkort


1 .
Sæt Sound Blaster lydkort . Brug Pas på ikke at røre ved metal stik , isæt forsigtigt kortet ind i den tomme slot. Det skal passe ind i stramt og være perfekt flugter med bagsiden .
2 .
Fastgør Sound Blaster kortet til pc'en. Ved hjælp af samme skrue , der kom fra coveret , lægger kortet til PC'en . Hvis der er indsat korrekt, bør kortet være perfekt afstemt med skruehullet på pc'en .
3 .
Luk op for computeren tårnet , tilslut alle ledninger du har fjernet før og starte computeren .
4 .
installere driverne. Hver ny enhed skal have de rigtige drivere , for at det at arbejde . Så med alt sat sammen , auto-detektere funktion bør afgøre, hvad emne, du har , og tage dig via internettet til den rigtige driver til at installere . Hvis dette ikke sker automatisk , skal du blot installere Sound Blaster driver disk , der fulgte med Sound Blaster -lydkort og følg vejledningen.

gode råd og advarsler


  • Nogle dele på lydkortet er skrøbelige . Prøv at håndtere kortet kun i kanterne , og undgå at berøre metalliske forbindelsen for enhver pris .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en Lexmark X1270 farveblækpatron     

    Kommentarer

    Code:
    change