anordninger , der anvendes til home automation

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

Home automation kommer i mange former . Nogle typer af automatisering involverer simple , mekaniske timere mens andre typer bruger computere til at kommunikere med apparater på et netværk . Atter andre bruger robotter til at udføre simple rengøringsopgaver eller computere til at betale regninger på en bestemt forfaldsdato . Af de mange enheder er udstyret til home automation , vedligeholde nogle høje synlighed , mens andre arbejder stille og roligt uden varsel

apparater og elektronik med indbygget Timere

Mange husholdningsapparater tilbyde indbygget timere . Kaffemaskiner med programmerbare ure kan indstilles til at begynde brygning på et bestemt tidspunkt , der sikrer, at frisk kaffe vil blive venter på dig i morgen . Vaskemaskiner og tørretumblere giver dig mulighed for at indstille typen af vask eller tørre cyklus , og antallet af cyklusser hvert læs gennemgår . Personlige computere har strømbesparende indstillinger , der kan slukke en monitor , harddisk og processor efter en forudindstillet periode uden aktivitet . Radioer og tv kan slå sig ud efter en vis tid for at undgå at spilde energi , hvis du falder i søvn eller har til at forlade huset , mens du ser et program . Du kan også indstille en videooptager til at starte og stoppe optagelsen på et bestemt tidspunkt , på en bestemt kanal og på en bestemt dag i ugen , ifølge et programs udsendelse tidsplan .

bevægelsessensorer og Simpel Timere

Enkel timermoduler , der bruger en roterende skive for at skifte mellem tilstande " på "og " off " er en nem og billig måde at kontrollere bestemte lys og elektronik . Disse typer af timere stikket i en stikkontakt og forstyrre strømmen af elektricitet til en tilsluttet enhed , indtil skiven når en forudindstillet position . Modulet derefter forbinder enheden til strømforsyningen , indtil en anden forudindstilling position afbryder det . En bevægelsessensor kan tænde tilsluttes lyset, når det registrerer bevægelser foran det, vil sensoren slukke lyset igen efter en periode er gået , hvor det sanser ikke mere bevægelse

Home Computere og andre centrale centre for sygdomsbekæmpelse.

Hvis du ønsker at gøre mere end tidsplanen vende lys tænde og slukke , skal du bruge en kontrol center i hjertet af dit home automation system . Du kan køre software på din hjemmecomputer , der interagerer med automatisering moduler og andre enheder for at slå dem til eller fra , eller til at overvåge dem for eventuelle problemer . En dedikeret computer kan udføre yderligere automatiserede funktioner , såsom e-maile dig , hvis dit hjem sikringssystem aktiveres , mens du er ude , eller så du kan styre dit hjem elektronik afstand med en mobiltelefon eller en anden håndholdt enhed . Mange home automation kits , der omfatter generel plug -in moduler til lys samt specialiserede moduler til dørlåse eller termostater , omfatter en fjernbetjening eller central kontrolenhed, træder i stedet for en computer .

Remote Plug-in moduler og Socket Udskiftninger

Plug -in moduler ligner simpelt apparat timere i udseende og funktion , men de modtager signalet for at tillade eller afbryde strømforsyningen baseret på transmissioner fra en central styreenhed i stedet af en mekanisk drejeknap. I særlige programmer kan du programmere en plug -in modul til tænde en enhed til eller fra flere gange om dagen , eller arbejder på forskellige tidspunkter afhængig af den dag i ugen eller måneden . Din centrale styreenhed sender signaler til disse moduler enten via elektriske ledninger eller trådløst over en lav-frekvens radionetværk . Et alternativ til plug -in moduler er udskiftning stikkontakter og lyskontakter bygget til at modtage disse signaler .

Udendørs lyssensorer

Sikkerhed lys og jord belysning til stier og landskabspleje kan kontrolleres ved lyssensorer . En let-sensing system sænker dit energiforbrug og samtidig sikre, at dit hjem er belyst om natten . Med udendørs belysning , kan du oprette en attraktiv udendørs miljø og afskrække enhver potentiel hærværk eller kriminalitet ved at holde dit hjem og værftet synlige hele natten .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre skrifttypen på en HP d1420 

Kommentarer

Code:
change