anvendelser af computere i lokale administration

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-29

I den moderne æra , kan få virksomheder fungere effektivt uden brug af computer -teknologi . Det samme gælder for offentlige myndigheder , og enheder fra den føderale regering ned til det lokale plan er afhængige af computere til at hjælpe deres medarbejdere gøre deres arbejde mere effektivt . På det kommunale plan er computere, som anvendes til alt fra at opretholde skat databaser til at holde lister over jobansøgere .

lokale skattekontor Database

Indsamling og distrubting skatteindtægter er en stor del af jobbet for enhver lokal offentlig myndighed , og computere rutinemæssigt anvendes til at gøre denne besværlige opgave enklere og lettere at administrere . Lokale offentlige myndigheder kan bruge computerprogrammer til at indsamle lister over alle, der bor i deres lokalsamfund , sammen med relevante detaljer, såsom hvor de enkeltpersoner arbejde, og hvor mange penge de tjener hvert år . At de demografiske oplysninger er derefter brugt til at oprette fakturaer for erhvervsmæssig skatter og andre lokale vurderinger . Computerteknologi kan også bruges til at kontrollere mængden af indkomst enkeltpersoner berettede om deres selvangivelse mod officielle optegnelser ligesom arbejdsgiveren W2 former og 1099 former .

Beskæftigelse Information

Computere kan bruges til at spore beskæftigelse oplysninger for dem, der arbejder i lokale myndigheder. De funktioner , der kan edb og automatiserede omfatter alt fra løn historie og år til dato indtjening til uddannelsesniveau og medarbejder vurdering oplysninger. Kommunal forvaltning og service bureauer kan også bruge deres edb-systemer til at opbygge en database med jobansøgere og genoptages , hvilket gør det nemmere og hurtigere at udfylde eventuelle vacanices , der opstår på grund af fratrædelser , pensioneringer og afslutninger .

Tracking Byggetilladelser

Det er jobbet af de lokale myndigheder at håndhæve zoneinddeling ordinancer , give dispensation når det er berettiget og give byggetilladelser til boligejere og entreprenører . Lokale regeringsorganer kan gøre processen med tildeling og sporing dem byggetilladelser nemmere med en søgbar database . Opbygning af en database , der kan søges af tilladelsens nummer, adresse og ejendomsejere gør det meget lettere for de lokale myndigheder arbejdstagerne at finde de oplysninger, de behøver for at betjene kunderne , der stopper ved kontoret med spørgsmål , klager eller problemer .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man formatere en Digital foto nøglering 

Kommentarer

Code:
change