hvordan man kan downloade musik fra online til en computer til mp4

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-29

MP4 , også kendt som Moving Picture Experts Group -4 ( MPEG -4 ) , filer oftest bruges til at gemme ikke kun digital video og digital lyd , men også andre data såsom film og stillbilleder . MP4 filer betragtes guldstandarden for alle typer af streaming og broadcast applikationer på nettet, herunder downloade musikfiler . Alle kan nyde de mange fordele ved MP4 -teknologien ved at lære hvordan du downloader MP4 musik og lagre den til en MP4 afspiller
1 .
Åbn din favorit MP4 download site eller surfe på internettet for lovlig " MP4 download " steder såsom " http://www. real. com/superpass " eller " http://www. napsterdownload. net/. " Tilmeld dig som et nyt medlem eller logge ind på hjemmesiden . Sørg for at du kun adgang websteder, der er lovligt tilladt at overføre musikfiler , for at undgå krænkelser af ophavsrettigheder og problemer forårsaget af delte filer , der indeholder virus og spyware .
2 .
Vælg sange, du kan lide og følg hjemmesiden anvisninger på hvordan vi kommer videre med at downloade . Vent til download , der skal udfyldes og åbne musikfilen , så snart overførslen er afsluttet. Åbning af filen med din medieafspiller og lytter til det vil give dig mulighed for at sikre, at musikken er god , og at filen ikke er beskadiget .
3 .
Få din MP4 og tilslut den medfølgende kabel eller ledning ( normalt USB ) til MP4 og computeren port. Dette bør straks blive opdaget af din computer og vist i din computer skærm .
4 .
Klik på " Start "og derefter klikke på " Min computer . "Du bør se MP4 ikonet vises som en flytbar lagringsenhed MP4 afspiller kan også omfatte en software -cd til at installere på din pc for let at overføre musik . ellers kan det bare være anerkendt som en " flytbart drev , " hvor du kan blot kopiere og indsætte din musik fra din PC til afspilleren .
5 .
Åbn download mappe eller indeholder mappen MP4 fil, du tidligere har downloadet . Højreklik på filen for at vise drop -down menuen og klik på " Kopier ".
6 .
Klik på " Start ", " My Computer " og derefter højreklikke på MP4 ikonet for at få vist drop -down menu . Klik på " Indsæt "for at kopiere MP4 musik til din MP4 -afspiller .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man programmerer en Lenovo tastatur 

Kommentarer

Code:
change