hvordan man kan genopbygge gamle kompakte computere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-29

Ombygning gamle computere er en glimrende måde at få en lav pris computer til dit hjem eller forretning . Hvis du er en dygtig computer bygherre kan du også tage i gamle brudt computere , reparere dem , bygge nye systemer og sælge dem for en pæn fortjeneste . Forståelse for hvordan hver enkelt komponent fungerer, og hvordan man bruger disse komponenter til at bygge nye systemer vil gøre fejlfinding brudt computere og bruger dem til at bygge nye systemer en hel del lettere

Du skal bruge:
Computer
. Store arbejdsområde .
Computerskærm .
Skruetrækker sæt .
Reservedele.


1 .
hverve donationer af gamle computere , enten gennem mund til mund eller med en online- eller traditionelle annonce. Mange mennesker har edb-udstyr , de ikke længere har brug for , så at finde gamle computere må ikke være meget af et problem .
2 .
skabe et stort arbejdsområde , hvor du kan lægge ud edb-systemer og dele . En stor bordet fungerer godt til dette formål .
3 .
Connect hver computer -system til en skærm for at finde ud af , om det er anvendeligt som det er. Nogle gange vil folk slippe af med gamle computere , selv om de arbejder , så du kan være i stand til blot at genskabe computeren og bruge eller videresælge det .
4 .
Træk reservedele fra alle computere, ikke starte og teste hver enkelt komponent ved hjælp af et fungerende system . For eksempel kan du teste hukommelsen ved at fjerne det fra et velfungerende system og erstatte det med moduler fra et system , der ikke vil starte .
5 .
Adskil komponenter i to grupper --- brugbare komponenter og ikke-brugbare dem . Kontakt din lokale nægte myndighed eller kommune med henblik på bortskaffelse procedurer for dele, du ikke kan bruge. De fleste kommuner har en bestemt proces på plads, så beboerne til at disponere over gamle computer -udstyr .
6 .
Bestem , hvor mange der arbejder komponenter du nødt til at arbejde med og begynder at bygge dit nye computere fra disse komponenter . Hvis du har fire arbejdsdage harddiske og hukommelse nok til fire computere , kan du bygge fire nye systemer ved at købe computer sager , bundkort og dvd- drev .
7 .
Udlæg hver computer sag og skrue bundkortet på plads . Slut den ene ende af harddisken kablet til bundkortet og den anden ende til et af arbejdssprogene harddiske . Sikker drevet i bugten med skruer . Tilsæt hukommelsesmodulerne , dvd-drev og andre nødvendige komponenter.


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man installere en parabol netværk harddisk 

Kommentarer

Code:
change