hvordan man bruger plug -in- computerens højttalere som en mikrofon

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-03-01

Hvis du nogensinde har brugt en talechat ansøgning eller optaget lyd på din PC , har du sandsynligvis haft erfaring med en mikrofon . Computer mikrofoner kan tilsluttes i en række forskellige måder , fra USB til standard 3,5- millimeters hjælpeløfter på din computer . Når en mikrofon er ikke praktisk , men det er muligt at bruge en af computerens højttalere som en mikrofon . Mens kvaliteten ikke er den bedste , det virker på en knivspids og vil spare dig for nogle penge

Du skal bruge: .
højttaler med 3
5 millimeter stik .


1 .
Find " Mic " eller " Line In " stikket på din computer eller bærbare computer. Hvis din computer bruger de farvekodede stik , vil det korrekte stik være lyserød .
2 .
Slut computeren talerens 3,5- millimeters stik til dette stik . Skub det så langt som muligt vil gå for at sikre, at højttaleren er tilsluttet helt .
3 .
Åbn Windows Lydoptager ved at klikke på " Start " > " Alle programmer " > " Tilbehør " > " Entertainment " og vælge " Sound Recorder " .
4 .
Klik på den røde cirkel for at starte optagelsen . Tal til din computer højttaler i et par sekunder og derefter klikke på den sorte firkant for at stoppe optagelsen . Sæt dine højttalere tilbage i højttaleren stik eller bruger hovedtelefoner til at afspille optagelsen og lytte til lydkvaliteten .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan gøre PS2 EyeToy kameraet arbejde på en pc 

Kommentarer

Code:
change