hvordan du opretter en batchfil til at kopiere på Windows opstart

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2010-01-12

Batch filer eksekverbare placeres på en brugers maskine til at udføre vedligeholdelse . En netværksadministrator kan bruge en batch ( . bat -fil) for at ændre brugerindstillinger og privilegier , åbne programmer og kopiere filer . Filerne bruger en form af Visual Basic til at udføre . Når Windows-operativsystemet ser . bat udvidelse , den kender til at køre filen i stedet for at åbne den i en editor . Windows batch -filer er oprettet i simple tekst editorer såsom Notepad

Du skal bruge: .
Computer


1
Klik på knappen Start i Windows og vælg " . . Alle programmer . " Vælg " Tilbehør " fra menupunkter , og derefter vælge " Notesblok ". Notesblok er en simpel editor , der følger med Windows . Du kan bruge Notepad eller en anden tekst editor til at oprette en batch -fil.
2 .

Skriv " @ echo off " i første linje i teksteditoren . Dette deaktiverer batchfilen fra at gentage de kommandoer og output fra eksekverbare proces .
3 .
Type " xcopy " i den næste linje i batchfilen . Erstat " " med den fil eller mappe , du vil kopiere . Erstat " " med den placering , hvor du ønsker kopien til at opholde sig . Den xcopy kommando er det parti erklæring bruges til at kopiere en fil fra et sted til et andet. Destinationen kan være en mappe på den lokale drev eller et netværksdrev .
4 .
Klik på " Filer " menupunkter i Notesblok og vælg " Gem som ". I tekstfeltet bruges til at give filen et navn , at du gemmer den med . bat forlængelse . Vælg en placering til den gemte fil og klik på knappen "Gem" .
5 .
Dobbeltklik på den nyligt oprette batchfil . DOS kommandoprompten åbner automatisk og kopien erklæring udføres . Tjek dit drev for at kontrollere , at filen blev kopieret fra kilden mappen til destinationen .


Previous:hvordan man kan refill blæk i HP F4280 Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change