hvordan du installerer en ny intern harddisk til Windows XP

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-14

Med de teknologiske landvindinger , i stigende grad computer brugere med at finde sig at løbe tør for plads på harddisken på grund af , hvor meget medierne de henter eller genererer . Hvis du kører Windows XP og behov for at tilføje en ny intern harddisk , så fortvivl ikke . Processen er ikke kompliceret , og din computer er sandsynligvis allerede sat op til at acceptere en ny harddisk

Du skal bruge: .
Harddisk ( detail boks )
. Computer med gratis IDE eller SATA slot .


1 .
Sørg den harddisk, du køber , er kompatibelt med din computer . Klik på linket i afsnittet Ressourcer til at se forskellene mellem IDE og SATA harddiske , stikkene de kræver , og om dit bundkort accepterer IDE-eller SATA -forbindelser ( eller begge ) .
2 .
Sluk din computer , tag det fra væggen og fjern SATA fra tilfældet . Sat på en anti-statisk armbånd eller røre indersiden af metal sagen for at aflade evt statisk elektricitet , som kan have opbygget i kroppen .
3 .
Find en gratis SATA eller IDE -kabel eller slot på bundkortet . I de fleste tilfælde , at IDE harddiske er præ-installeret , vil være forbundet med et kabel , der har to havne . Hvis en af disse porte er gratis , kan du vedhæfte en IDE -harddisk til den . Hvis din computer bruger SATA -forbindelser udelukkende , at finde den SATA kabel, der fulgte med din harddisk , før du kan fastgøre den til computeren .
4 .
Vedhæft din harddisk til computeren via et kabel . Hvis du har en IDE -harddisk , vedhæfte den med allerede eksisterende IDE -kabel eller med en , der fulgte med harddisken . Hvis du tilslutter et SATA kabel , tilslut den ene ende til harddisken og den anden til en SATA port på bundkortet .
5 .
Slut en strømstikket fra strømforsyningen til stikket på harddisken , så skru harddisk til en harddisk bay med 4 skruer . Sørg for at det er solidt fastgjort så det ikke bevæge sig rundt . Henlægge sagen op igen, fastgør strømkablet . Du er nu klar til at tænde for computeren .

gode råd og advarsler


 • Hvis din computer ikke har en fri IDE eller SATA slot , skal du muligvis overveje at opgradere din computer bundkort så det vil understøtte flere harddiske .
 • Hvis du ønsker fuldstændigt at erstatte harddisken , skal du blot frakoble den , tilslut den nye harddisk og sikre den nye harddisk i sagen . Du behøver ikke at bekymre dig om gratis kabel- slots , hvis du udskifter harddisken .
 • Hvis din harddisk ikke fungerer , skal du kontrollere din harddisk manual for at se, hvordan du indstiller jumperne på harddisken drev . Normalt bør du ikke behøver at gøre dette , medmindre du opretter din harddisk i en speciel konfiguration .


 • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du ændrer adgangskoden til Windows script   

  Kommentarer

  Code:
  change