hvordan man gør fil backup til cd / dvd-medier i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-15

Harddiske kan gå ned når som helst , så gør sikkerhedskopiering af filer på dine vigtige dokumenter og fotos. Jeg kender din have nogle personlige dokumenter, som du vil beholde , fotos er også vigtige for mange af os , de er vores erindringer , ikke vente til sidste øjeblik , at din computer kan ikke starte op og du begynder at bekymre dig.

Sikkerhedskopiere filer til CD /DVD er nemt , kræver det ikke en masse færdigheder , alle kan gøre det , er jeg sikker på, hvis du har computer derhjemme , ville du have nogle tomme cd sidde derhjemme også . Heldigvis , Windows XP har en enkel indbygget funktion til at optage filer
Bare følg disse simple trin for at sikkerhedskopiere dine filer : .

Du skal bruge: .
Windows XP
Tomme cd .
CDR drev .


1 .
Forbered dine filer til sikkerhedskopiering , gruppere dem i mapper , kan du gemme dem i din stationære eller din " My Documents " mappe , eller endog i dit C -drev .
2 .
Indsæt en tom cd , der normalt siger CD-R til cd-drevet .
3 .
Nu skal du dobbeltklikke på på " Denne computer "og du vil se Enheder til flytbare medier .
4 .
Træk de filer eller mapper, du ønsker at tage backup af og slippe i cd-drevet . Nu har du gemt i cd-drevet venter på at blive skrevet . Du er nødt til at fortælle systemet til at skrive dem til den tomme cd .
5 .
Dobbeltklik på cd-drevet for at åbne det , fra venstre side af åbningen , vil du se " CD skrivningsopgaver ", klik på " Skriv disse filer til cd " . Det vil skrive filer til den tomme cd og bliver der for evigt .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du installerer en ny intern harddisk til Windows XP 

Kommentarer

Code:
change