hvordan man kan fastsætte cd afspiller i min computer med Windows XP

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-24

Cd-drev i en computer kan være en kræsen stykke hardware . Det har bevægelige dele , der kan nedbryde , kan en laser linse end at få støvet eller snavset, og en bakke , der kan stoppe bevæger sig ind og ud uden problemer-eller ikke åbne overhovedet. Undertiden operativsystemet ikke længere ser dit drev. Der er flere ting, du kan prøve , afhængig af hvad problemet er . Men hvis de interne komponenter er ikke længere i drift , kan du nødt til at udskifte drevet

Du skal bruge:
Spare interne data kabel
. Ekstra intern strømkabel .
Spare CD .
# 2 stjerneskruetrækker .
Lille lommelygte .
Cd-rom rensesæt .


1 .
Test forskellige områder af det drev , indtil du har isoleret problemet . De mest almindelige problem er , at computeren ikke kan "se " disken i cd -drevet . Hvis du prøver en anden cd , og computeren kan ikke se , at man enten , så ved du at problemet ikke cd'en. Hvis aktiviteten lys på forsiden af drevet ikke lyser , når du indsætter disken , så Windows kan være at undlade at anerkende selve drevet . Du kan løse dette problem ved at kontrollere dit bundkort BIOS ( Basic Input /Output System ) .
Når du starter computeren , vil det normalt liste et tastatur tast du kan trykke på for at komme ind i BIOS . Dette vil bringe dig til en menu skærm, der viser nogle grundlæggende oplysninger om den hardware der er knyttet til din computer . En af disse skærme vises alle de lagringsenheder , der er knyttet til computerens bundkort . Menu navigation varierer fra bundkort producenten , så du bliver nødt til at konsultere din dokumentation for særlige tiltag .
Listen over lagerenheder må ikke bruge varebetegnelser du genkender . I dette tilfælde kan du blot tælle antallet af poster . Hvis du har en harddisk og en cd -drevet , så der bør være to indgange , hvis der ikke er, så er dit cd -drev enten har en løs kabel eller dets interne komponenter har kritisk undladt
2 <. br >
Tjek den indvendige side af sagen for løse kabler . Sluk computeren og tag dens magt kabel , før du sætter dine hænder inde i sagen , af sikkerhedsmæssige årsager . Du kan bruge en lille lommelygte for at se bagsiden af cd- drevet . Tryk drevets data og strøm stik fast i deres havne . Se også den anden ende af datakablet , hvor det forbinder til bundkortet . I sjældne tilfælde kan kablerne selv være defekt og kræve udskiftning .
3 .
Brug et drev rengøringssæt at se, om drevets linse er støvet eller beskidt . Sørg for at du har en computer-specifikke kit . Indsæt rengøring disken, og følg trinene i dokumentationen.
4 .
I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at geninstallere drevet . I Windows XP skal du højreklikke på " Denne computer "og vælg "Egenskaber ". Klik på " Hardware " fanen , derefter på " Enhedshåndtering " knappen . Dobbelt -klik på " DVD /CD-rom-drev . " Højre -klik på dit cd -drev og vælg " Fjern ". Et vindue vil poppe op beder dig om at bekræfte denne handling . Klik på " OK " og genstart computeren . Windows vil forsøge at re-installere drevet automatisk efter operativsystemet er blevet genstartet.

gode råd og advarsler


 • Hvis skuffen døren ikke vil åbne , der kan være et lille hul på forsiden , at man kan sætte en knappenål igennem til manuelt at skubbe disken .
 • Sæt ikke hænderne ind i computerens kabinet , medmindre computeren er slukket , og sagen netledning er afmonteret .


 • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan genskabe en windows 98 computer   

  Kommentarer

  Code:
  change