kan du ændre harddiske i Windows XP ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-30

Windows XP -computere er yderst modulære . Således kan du ændre de harddisken , men du bliver nødt til at geninstallere Windows på den nye harddisk

Software Overvejelser

geninstallere Windows skal ikke vise sig at være et problem . Indimellem kan aktivere Windows være problematisk , simpelthen fordi Windows server kan tro , at du forsøger at installere den samme kopi på to forskellige computere . Hvis du støder på dette problem , kan du aktivere Windows via telefonen . Forklar , at du installerer en ny harddisk , og de vil tillade det .

Desktop Hardware

Næsten alle desktoppe , der fulgte pakket med Windows XP er kompatible med PATA-baserede harddiske , mens nogle kun er forenelige med SATA-baserede harddiske . Forskellen ligger i , hvordan de opretter forbindelse til computeren . Hvis du er usikker , som du har , så tjek din harddisk , før du køber en ny .

Laptop Hardware

ældre model bærbare computere vil have PATA harddiske , mens nyere får SATA -harddiske . I modsætning til desktops , er laptops meget sjældent forenelige med dem begge, så det er vigtigt at være sikker på at du vælger den rigtige drev til at erstatte din nuværende .

PATA og SATA Forskelle

PATA -drev har en lang række af pins , om 40 til desktops og 44 til bærbare computere . I skriveborde . strømforsyningen stik i med en stor fire-bens forbindelse SATA -drev på den anden side , er simpelthen en kort , L-formet stik til at tilslutte til bundkortet , med en længere , omvendt L-formet stik til at tilslutte til strømforsyningen .

begrundelse for at ændre

De fleste mennesker kun ændre en harddisk , fordi den gamle ikke eller var i fare for fiasko . Dog kunne man også ændre en harddisk for at opgradere , enten for hastighed ( som med en PATA til SATA opgradere ) eller lagerplads ( 60 gigabytes til 120 gigabyte , for eksempel ) .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man bruger en memory stick på Windows XP 

Kommentarer

Code:
change