Hvordan kopierer jeg Windows XP fra min computer til en disk ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-24

Windows XP er et operativsystem , der gemmer alle data på din computer , kører alle processer , og har en meget enkel og nem at bruge interface . Oprettelse af en kopi af Windows XP er en fantastisk måde at gemme oplysningerne i tilfælde af computerfejl og oplysningerne på den primære harddisk , som indeholder Windows XP og alle programfiler , udgår
1
Gå til " Denne computer "og klik på " Lokal disk ( C :) " . Marker alle filerne i disken , og tryk på "Ctrl "og " C " tasterne for at kopiere alle oplysninger.
2 .
Gå tilbage til "Min Computer " vinduet og vælg den disk du vil kopiere den til. Hvis du ønsker at kopiere den over på en harddisk , skal du klikke på harddisken i " Min Computer " og tryk på Ctrl og V til at kopiere Windows XP til det . Hvis du har brug for at kopiere den til en DVD disk , skal du indsætte DVD disk i det optiske drev , skal du vælge " Åbn som data -disk " i den automatisk menu , der popper op , når du indsætter dvd'en , skal du gå til "Min Computer " åbne DVD disk , og tryk på " Ctrl " og " V " for at kopiere alle de oplysninger til drevet .
3 .
Vent til Windows XP til slut kopiering . Må ikke køre nogen programmer eller processer , mens Windows XP er kopiering , da det kan holde pause , eller slutning, filoverførslen . Når Windows XP er færdig kopiering , kan du gå tilbage til hvad du gjorde på computeren.

gode råd og advarsler


  • Hvis du vælger at gemme Windows XP til en DVD disk , kan du nødt til at bryde op filerne på den primære harddisk , som er Windows XP , og kopiere dem til DVD disk individuelt , fordi DVD disken ikke vil være i stand til at lagre hele OS . Hvis du har en masse programmer installeret på Windows XP , kan du bruge et par DVD 's .


  • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du ændrer din ip -adresse på Windows XP     

    Kommentarer

    Code:
    change