hvordan du installerer en SATA -drev i en Windows XP 64 bit system

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-08

Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) harddiske er de mest udbredte harddiske på harddisken markedet . De blev lavet til at erstatte de ældre Advanced Technology Attachment ( ATA ) harddiske , der var betydeligt langsommere . Windows XP 64- bit understøtter SATA harddiske og installere en på et system, der bruger XP 64- bit rent faktisk ville øge computerens ydeevne , da det har været ved hjælp af ATA drev. Installation af en SATA -drev er en enkel opgave

Du skal bruge: .
SATA harddisk.
Skruetrækker .


1 .
Tag en skruetrækker og åbnes skruer , der holder siderne op fra bagsiden af kabinettet . Fjern sidepanelerne og læg computerens kabinet på dens højre side , så computeren interne vender dig.
2 .
Find harddiskbakker i din computer . Hver sag er forskellig , men harddiske vil højst sandsynligt blive stablet ved forenden af computeren .
3 .
Find din ATA harddisk og tage kablet fra bagsiden af den. Tag skruetrækkeren og fjern skruerne , der holder drevet i bugten . Fjern ATA-drev .
4 .
Tag din SATA harddisk og sætte det ind i en harddisk bugt i din computer . Fastgør de to skruer på siden af harddisken og se om det er fast installeret . Tag det kabel, der fulgte med SATA harddisk , og tilslut den til bundkortet . Bemærk , at du har brug for et bundkort , der understøtter SATA -teknologi til at gøre dette . Tjek dit bundkort for SATA -porte for at se , om det er foreneligt første ( billede i indtægter).
5 .
Sæt strømstikket fra strømforsyningen til SATA harddisk og derefter lukke sagen ved at erstatte siderne .
6 .

Tænd din computer og derefter få adgang "Denne Computer ". Du bør se en ny harddisk i " Hard Disk Drives " sektionen .

gode råd og advarsler


  • harddiske behøver ikke nogen specielle drivere eller software , der skal installeret som alle de nødvendige programmer i Windows XP-operativsystemet .


  • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man planlægger at køre en opgave automatisk i Windows     

    Kommentarer

    Code:
    change