hvordan du installerer en dobbelt SATA hd i Windows XP

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-17

Siden starten i 2002 har SATA -harddisk specifikation hurtigt blive branchens standard . Det er vigtigt , at computerbrugere forstår specifikation 's installation og anvendelse som det er meget hurtigere og mere effektiv end den tidligere IDE-eller PATA specifikationer . Installationen af dobbelt harddiske i en Windows XP miljø er en opgave, der kan udføres med lidt tid og forberedelse
1 .
Afbryd computeren fra enhver elektrisk kilder og fjerne dens side adgang sag panel . Dette kan kræve fjernelse af et eller flere fingerskruer på bagsiden ansigtet af sagen .
to .
Find det drev montering buret nær forsiden af kabinettet .

3 .
Find to tilgængelige drev montering bugter i buret .
4 .
Skub en harddisk ind i hver bås med strøm og data -interface tilslutninger mod bagsiden af kabinettet .
5 .
Find to tilgængelige SATA strøm stik fra din strømforsyning og forbinde dem til stikkontakter på harddiske . Strømstikket er indtastet , så vil kun passe ind i stikkontakten og ikke de data, sokkel .
6 .
Tilslut den ene ende af en SATA data kabel til hver data placeret stik ved siden af netstikket på bagsiden af harddiske . Hvert drev vil have et stik , der er indtastet for at forhindre forkert tilslutning til harddisken .
7 .
Slut modsatte ender af SATA datakabler til en ledig SATA port på bundkortet . Disse havne er normalt placeret i nederste højre hjørne af bundkortet og er mærket for nem identifikation .
8 .
Sæt computeren side adgang panel og genetablere alle elektriske kilder tidligere afbrudt .
9 .
Boot i Windows- operativsystemet . Du kan nu begynde at bruge dit drev . Harddiske er automatisk fundet og installeret . Ingen yderligere software eller drivere er nødvendige for at bruge din installerede hardware .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan scanne dokumenter ved hjælp af maling i Windows XP eller Vista 

Kommentarer

Code:
change