hvordan du installerer en termisk printer i Windows XP

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-04

Termiske printere kan levere fremragende kvalitet til en forholdsvis lav pris , men det er vigtigt at vide, hvordan du indstiller dem korrekt. Uanset om du udskriver på en desktop termisk printer eller en termisk printer oprettet på dit firmas netværk , er det vigtigt at teste din forbindelse og sørg for din udskrift ser godt ud

Du skal bruge: .
Thermal printer
. USB -eller parallelkabel .
Computer .
Installationsdisketten .


1 .
Tænd computeren og logge på . Se på bagsiden af din computer for at afgøre, hvilken type forbindelse du har . Hvis du ser en lang rektangulær port, du har en parallel forbindelse . Hvis du ser en serie af flade pladser, du har en USB- forbindelse .
2 .
Sørg for at din termiske printer har de relevante forbindelser . Hvis din pc har kun parallelle forbindelser , men printeren bruger en USB- kabel skal du købe en adapter .
3 .
Tilslut USB eller parallel kabel til din printer og din computer , så tilslutte din printer i og tænde for den . Se det nederste højre hjørne af computerskærmen og se efter " fundet ny hardware "vises . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren , og installerer driveren til det .
4 .
Indsæt installations-cd'en , hvis du bliver bedt om . Dit operativsystem ikke kan finde en passende driver det vil bede dig om den cd , der fulgte med printeren . Hvis du ikke har en installations -cd , skal du installere printeren manuelt via kontrolpanelet interface .
5 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Dobbeltklik på "Printere og faxenheder " ikonet og vælg " Tilføj printer "fra menuen . Vælg lokal eller netværksprinter og vælge mærke og model af den termiske printer, du installerer .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man formatere en disk til Windows Me 

Kommentarer

Code:
change