hvordan du opretter en simpel Windows-fil til backup

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-13

En computer kan forblive i drift i år til at oprette og gemme filer , men på et tidspunkt harddisken kan gå ned i stedet for at starte op . Så alle de filer gemt på computeren er væk . Kreative værker , business data og personlige oplysninger bør opbevares eksternt til backup i tilfælde af en sådan katastrofe , så de kan hentes på en anden computer . Fil backup kan udføres manuelt på alle Windows -system uden at bruge en sikkerhedskopi nytte . Beskytte alle vigtige filer ved at kopiere dem over på en Windows- backup-fil til opbevaring eksternt .
1
Åbn et nyt dokument i tekstbehandlingsprogrammet installeret på computeren . . Klik på " File " på menulinjen . Klik på " Gem som "fra listen af muligheder .
2 .
Klik på drop down mærket " Gem i "i toppen af boksen og vælg "Mine Dokumenter " mappe til Gem position . Giv filen en simpel henvisning titel som " Windows backup ", og skriv det ind i " File name "-boksen . Klik på " Gem "knappen i nederste højre hjørne af feltet . Minimer den side
3 .
Åbn det dokument mappe, der indeholder vigtige filer til sikkerhedskopiering . Højreklik en fil skal gemmes , og klik på " Kopier " valg . Opdrage den minimerede vinduer backup side . Højreklik på åbne side og klik på " Indsæt " valg . Foto JPEG kan kopieres over på siden som godt . Tekstfiler vil medføre, at " Indsæt sektion "-boksen for at åbne . Klik på " Indsæt "knappen på boksen for at overføre en kopi af al tekst fra filen på siden .
4 .
Kopier indholdet af alle filer, der skal gemmes på Windows backup side, der bruger trin 3 . Klik på "Gem "-ikonet på værktøjslinjen , eller klik på " File " på menulinjen og klikke på Gem markeringen. Den gemte fil er klar til backup-lagring på en disk , ekstern harddisk eller online lagringsanlægget .

gode råd og advarsler


  • Foretag enkle online fil backup oplagring ved hjælp af en e-mail boks . Vedhæft backup fil til en e-mail , eller kopiere indholdet på kroppen af en besked . Email filen til en alternativ e-mail boks og gem den i en e-mail mappe . Filen kan hentes fra enhver computer ved at åbne e-mail boks og åbne mappen .


  • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man formatere en disk til Windows XP     

    Kommentarer

    Code:
    change