hvordan man får et flashdrev at montere i Windows XP

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-22

Microsoft Windows XP-operativsystemet ( og alle nyere Windows-operativsystemer , f. eks Windows 7 , Vista , 2000 ) giver brugerne mulighed for at montere USB " flash -drev . " En flash -drev er en genskrivbar USB ( Universal Serial Bus ) hukommelse lagringsenhed almindeligt anvendt til opbevaring og /eller transport af data . Når de indsættes i en computers USB- port , brugerne er i stand til at få adgang til og ændre indholdet af drevet som om det var en harddisk inde i computeren . Montering af et flashdrev i Windows XP er en simpel operation .
1 .
Indsæt flashdrevet i en ledig USB -port på computeren . Windows XP vil nu indlæse driverne til din flash-drev . Hvis en AutoPlay åbnes , skal du klikke på " Åbn mappe for at vise filer " og gå videre til Trin 3 . Hvis der ikke AutoPlay åbnes , skal du fortsætte til Trin 2 .
2 .
Klik på " Start > Denne computer "og derefter dobbeltklikke på dit flash- drev for at åbne den . Du har nu monteret din flash -drev og kan nu ændre dets indhold . At kopiere filer til eller fra din harddisk , skal du blot klikke og trække til den ønskede placering .
3 .
Sikker fjerne din flash -drev fra din computer . Klik på " Sikker fjernelse af hardware " -knappen i meddelelsesområdet på proceslinjen , og klik derefter på din flash -drev . Du vil blive anmeldt i en ballon besked , når det er sikkert at fjerne drevet .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan downloade Windows Media manager til Pocket PC 

Kommentarer

Code:
change