hvordan man kan montere en Windows-drevet

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-19

Montering af en ny harddisk i Windows kan i høj grad udvide din lagerkapacitet . At have drevet anerkendt selv , vil du først nødt til at åbne din pc sag og installere drevet . Installation er en hurtig og nem proces . Efter installationen kan du montere en præ-formateret drev til øjeblikkelig adgang , eller formatere og montere et nyt drev til brug sammen med dit system

Du skal bruge: .
pc med Windows OS
Skruetrækker .
Harddisk.


1 .
Installer harddisken på din pc . At installere et internt drev , trække strømforsyningskablet . Åbn sagen ved at fjerne de skruer, der holder tale dækslet på plads . Fjern tilfælde dække for at få adgang til interiøret i din pc . Skub drevet ind i en åben drev og skru den sikkert på plads . Sæt datakablet fra bundkortet til den bageste del af drevet , og strømkablet fra strømforsyningen på bagsiden af drevet så godt. Henlægge sagen , skal du sætte netledningen igen, og derefter starte computeren , indlæsning af Microsoft Windows-styresystem.
2 .
Tillad Windows til selv at opdage allerede formateret drev . Når drevet har været opdaget af det styresystem, det umiddelbart kan tilgås . Hvis drevet er ny , men vil du have at montere den ved hjælp af Disk Management system.
3 .
Tryk på " Start " knappen , og åbn Kontrolpanel . Vælg den Administrative Tools mappen og inden de værktøjer mappen starte Computer Management ansøgningen . Rul ned de valgmuligheder for at finde afsnittet Lagring . Under Lager vælge Diskhåndtering mulighed for at åbne Formatér og Konverter Disk guiden .
4 .
Tryk på knappen "Næste" og et vindue vil åbne med en liste over diske til rådighed for montering . Dit nyinstallerede drev skal vises på denne liste . Placer en check i boksen ved siden af drev og klik på " Næste ". Bekræft dit valg i pop-up-vinduet ved at klikke på " Finish "for at lukke vinduet og montere drevet .
5 .
Format nye drev at få adgang til pladsen ved at højreklikke den viste tildelte plads og vælge " Ny partition " valg . Tildel den mængde plads, du ønsker for dit drev op til den samlede størrelse af selve drevet , og derefter formatere drevet .
6 .
Afslut vinduet Diskhåndtering og få adgang til nyligt monterede drev normalt .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du opretter en profil i Windows Mail 

Kommentarer

Code:
change