hvordan du installerer et tastatur på Windows XP

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-09

Installation af et tastatur til en computer med Windows XP tager ikke meget tid eller kræfter . I en verden af plug-and- play operativsystemer , er hardware opdagelse normalt automatisk . Tastaturer enten har en PS /2 tilslutning ( en lille runde stik ) eller en USB- forbindelse , og installationen er forskellig for hver type tastatur . Hvornår forbereder sig på at gøre et tastatur installere på Windows XP , skal du sørge for at have din driver CD ved hånden, hvis tastaturet kom med en . XP vil acceptere alle tastaturer , men det kan være nødvendigt særlige driveropdateringer under installationen .

PS /2 Keyboard


1 .
Sluk computeren . BIOS skal kontrollere tastaturet er til stede under computerens oprindelige POST ( boot op ) .
2 .
Sæt tastaturet på bagsiden af computeren . Kig på bagsiden af to runde porte til at tilslutte mus og tastatur . Hvis havnene er farvekodede , vil tastaturet stikket i den lilla port . Hvis de ikke er kodet , vil der være en ikon, der viser hvilken forbindelse er for tastaturet , og som er til musen . Stikket kan kun passe ind i havnen en vej . Når du sætter stikket i tastaturet , match stikket med havnen og skub det helt ind, men ikke tvinge det .
3 .
Tænd computeren .
4 .
installere driverne. Nogle tastaturer har særlige funktioner, såsom en indbygget touchpad , der skal installeres . Hvis dit tastatur kom med en cd , sætte den i cd-rom- drev og følge anvisningerne på skærmen for at indlæse driverne til din computer . Dette er typisk en hurtig , enkel proces .

USB Keyboard


1 .
Læs alle instruktioner , der fulgte med USB- tastatur for at kontrollere, at du ikke behøver at følge eventuelle specifikke installation procedurer .
2 .
Slut tastaturet til USB -porten . Computeren kan være tændt eller slukket , når du installerer en USB- tastatur . Windows XP vil automatisk finde enheden og installere de nødvendige drivere for at gøre det arbejde .
3 .
installere driverne. Selvom XP ofte vil installere driverne , hvis dit tastatur kom med en cd-rom , skal du indlæse driverne manuelt . CD vil have enten opdateringer til din version af Windows XP eller specifikke drivere til funktioner dit tastatur besidder .


Previous:hvordan man kan refill blæk i HP F4280 Next:hvordan du installerer et modem driver i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change