hvordan man kan ændre bios indstilling på en Windows 2000 server

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-07

BIOS er en rudimentær operativsystem , der driver det grundlæggende input og output enheder af en computer ( harddisk , tastatur, skærm mv ) . Det danner rammer for etablering et styresystem på en ny computer, og også giver en installeret OS til at kommunikere med forskellige enheder . Indimellem en ændring kan være nødvendigt at have mulighed for et stykke hardware til at fungere korrekt under Windows 2000 Server
1 .
Genstart Windows 2000 Server .
2 .
Se efter en linje med tekst på i bunden af skærmen, der hedder " Tryk DEL for at komme ind i indstillinger . " Nogle server pc'er kan kræve at trykke på F2 tasten i stedet for " DEL "-tasten . Dette vil blive afspejlet i den besked nederst , da den vil vise "Tryk F2 for at komme ind i indstillinger . "
3 .
Brug piletasterne til at navigere gennem BIOS -menuen og gøre nødvendige ændringer .
4 .
at gemme dine nye BIOS indstillinger , skal du trykke på pil op -tasten på tastaturet , indtil du når den øverste menu , og tryk derefter på venstre piletast , indtil markøren er på " Exit " valgmulighed . Tryk på " Enter " på tastaturet .
5 .
Vælg " Gem indstillinger og Exit " valgmulighed ved brug af tastaturets piletaster , og tryk på " Enter ". Dette vil genstarte din Windows 2000 Server med den nye BIOS indstillinger aktiveres .

gode råd og advarsler


  • Vær forsigtig, når du ændrer indstillinger i BIOS . Gøre det forkerte ændringer kan føre til systemsvigt .


  • Previous:hvordan man kan refill blæk i HP F4280 Next:hvordan du installerer Windows XP på en eee     

    Kommentarer

    Code:
    change