hvordan man kan ændre mac computer til at ligne Windows

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-04

Selvom du ikke kan ændre æstetiske udseende af en Macintosh- computer interface til at matche et Windows -operativsystem , kan du køre en Virtual PC -program , som kører Windows-operativsystemet på din Macintosh-computer . Også kendt som virtuelle maskiner , der kører programmet giver dig mulighed for at installere og bruge PC -eksklusiv software på din Macintosh-computer . Disse programmer fra tredjeparter kan købes på mursten og mørtel computersoftware butikker , eller online på software download sites

Du skal bruge: .
Tredjeparts virtuel maskine program .
Windows OS installations-cd'en .


1 .
Brug Boot Camp . Boot Camp er et program , der kommer med hver Macintosh- computer , og giver dig mulighed for at udpege en del af din harddisk , der skal bruges til Windows Virtual Machine . At køre programmet , skal du blot åbne mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer i Finder , og dobbeltklik på " Boot Camp -assistent "-ikonet . Vælg, hvor meget du ønsker at bruge til de virtuelle Windows-operativsystemet , og indsæt din Windows installations-cd i computerens optiske drev til installation af operativsystemet.
2 .
Brug VMware Fusion . Denne shareware program kan downloades fra den officielle VMware site, og giver base program er nødvendige for at drive et Windows operativsystem på din Mac . Tilmeld dig til en gratis prøveversion brug af softwaren , efterfulgt ved at downloade og installere programmet på din harddisk . Åbn programmet ved at dobbeltklikke på " VMware Fusion "ikonet i mappen Programmer , og indsætte din Windows installations-cd til at installere softwaren .
3 .
Brug Parallels Desktop for Mac . Svarende til VMware , Parallels Desktop gør det muligt for dig at starte op en Windows-operativsystemet på din Macintosh-computer . Når programmet er downloadet og installeret på din computer , skal du dobbeltklikke på Parallels Desktop-ikonet i mappen Programmer til at køre programmet. Klik på " Ny Windows Installation " knappen for at oprette en ny virtuel maskine , og vælg din DVD /CD-RW drev som kilde . Indsæt din Windows- operativsystem installations-cd , og klik på " Opret "for at tilføje OS til din computer .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan gøre Windows XP tema igen vises 

Kommentarer

Code:
change