hvordan man tilføjer en printer til en VMware Player

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-24

Hvis du ofte arbejder med virtuelle maskiner i VMware Player, kan du lejlighedsvis har brug for at udskrive dokumenter . På grund af ulemperne ved at skifte tilbage til værten maskinen til at udskrive giver VMware Player en virtuel maskine til at bruge printeren sluttet til værtscomputeren . Du kan udskrive fra en virtuel maskine ved at tilføje en virtuel printer port eller ved at lade printerens USB-forbindelsen til at passere igennem til den virtuelle maskine

Tilføjelse af en virtuel printerport


1 .
Start VMware Player . Klik på navnet på den virtuelle maskine i kolonnen til venstre side af vinduet , så check i højre side af vinduet . Sørg for , at den nuværende tilstand af den virtuelle maskine er " slukket. " Hvis staten er " Suspenderet " indlæse den virtuelle maskine og lukkede operativsystemet ned .
2 .
Klik på navnet på den virtuelle maskine igen , og klik derefter på " Rediger virtuel maskine indstillinger " på højre side af vinduet .
3 .
Klik på " Add "knappen .
4 .
Vælg " virtuel printer "i " Hardware " kolonnen , og klik derefter på på " Afslut " knappen .
5 .
Læg den virtuelle maskine og udskrives som du normalt ville . VMware Tools software automatisk opfanger den trykte anmodning og sender den til printeren . Bemærk , at VMware Tools software skal være installeret på den virtuelle maskine til den virtuelle printer funktion til at arbejde . Hvis den virtuelle maskine kører et operativsystem, som ikke kan bruge VMware Tools , gå til afsnit 2 for en løsning .

Passing USB -port igennem til Virtual Machine


1 .
Start den virtuelle maskine , og installere driversoftwaren til den printer, du vil bruge . Hvis du bruger printeren ved at sende USB-porten igennem til den virtuelle maskine , skal du installere printerdriveren software på den virtuelle maskine , selvom softwaren er på værtscomputeren .
2 .

Klik på " VM " drop-down menuen øverst på den virtuelle maskine vinduet .
3 .
Før musen hen over " flytbare enheder ", og derefter holder musemarkøren over navnet på printeren .
4 .
Klik på " Connect ( Afbryd host ). " USB- port til printeren er gået igennem til den virtuelle maskine og kobles fra det operativsystem , så du kan udskrive fra den virtuelle maskine .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer et AirPort-kort i en iMac G3 

Kommentarer

Code:
change