mac printer fejlfinding

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-18

Hvis din printer ikke reagerer , når du forsøger at udskrive fra Macintosh-computeren, kan dit problem være lige så let som en løs USB- eller el -kabel eller en software konflikt , der kræver fjernelse af printeren fra listen over tilgængelige printere , ifølge Apple site . Printerens indstillinger er placeret i Udskriv Fax afsnittet i Systemindstillinger og kan fjernes og lægges til at opdatere printerens drivere . Som en sidste udvej , kan det være nødvendigt at reparere disktilladelser , vha. Diskværktøj programmet på din Macintosh-computer .

Printer-Forbindelse Fejlfinding


1 .
Fjern magt og USB-kablet fra printeren . Sæt strømkablet fast i bagsiden af printeren magt port og sæt den anden ende af strømkablet i en anden stikkontakt at afgøre , om dit problem er en defekt stikkontakt . Sæt USB- kablet tilbage i USB -porten på din printer .
2 .
Tryk på afbryderknappen for at slukke printeren, og tryk på tænd /sluk -knappen igen for at genstarte printeren . Klik på " Go " øverst på skrivebordet skærmen , og vælg " Utilities " fra drop -down menu . Dobbeltklik på " Print Center " for at kontrollere printerens status . Klik på " Vis køer " og klik på en kø dokumenter i udskriftsjobbet vinduet . Klik på " Slet " knappen for at fjerne dem fra din kø .
3 .
Klik på "Apple " ikonet i øverste venstre hjørne af dit skrivebord skærmen og klikke på " Systemindstillinger " fra drop -down menu . Vælg " Udskriv fax " ikonet , klikke på navnet på printeren i Print Fax sidebjælke , og klik på "-" -knappen for at fjerne det .
4 .
Klik på " + " knappen i Udskriv Fax vinduet , skal du klikke på navnet på den printer på fundne enheder listen og klik på " Tilføj " -knappen for at tilføje printeren tilbage som din standardprinter . Åbn et dokument og klik på " Filer " og "Udskriv "for at afprøve printeren .

Fejlfinding med Disk Utility


1 .
Klik på " Go " på toppen af skrivebordet skærmen, og klik på " Værktøjer " fra drop -down menu . Dobbeltklik " Diskværktøj "-ikonet , og klik på " Macintosh HD " ikonet i Disk Utility 's side bar .
2 .
Klik på " Reparer disktilladelser "for at starte disk- tilladelse reparation proces , og tryk og hold " Command "og " Q "samtidigt for at afslutte programmet , når disken reparation komplet .
3 .
Åbn et dokument og klik på " Filer " og "Udskriv "for at afprøve printeren .


Previous:nothing Next:typer af bærbare computer batterier 

Kommentarer

Code:
change