hvordan du tilslutter printere ved hjælp af USB & parallel kabler

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-30

Ifølge Beyond Logic , er parallelle porte anvendes regelmæssigt for samspil mellem to computer -komponenter i hjemmelavet projekter . Parallelle porte i fortiden blev primært brugt i forbindelse printere til computere . Dog har parallelle porte blevet erstattet af USB -porte på computere . USB-kun computere, der ikke har en parallel port , hvilket gør det umuligt at tilslutte en ældre printer . I det følgende forklares , hvordan du slutter sådan en printer til en USB-eneste computer,

Du skal bruge: .
USB /parallelt printerkabel


1 . .
Køb en USB /parallelt printerkabel foreneligt med den type af parallelle port på printeren . De fleste printere har en 36- bens parallelport .
2 .
Tænd printeren rundt , så bagsiden af det vender opad . Find den parallelle port på bagsiden af printeren . Parallelle porte typisk er lange og rektangulære og har 36 pins .
3 .
Tag den store ende af USB /parallelt printerkabel og sæt tænderne i den parallelle port . Sørg for at følge vejledningen på hovedet af kablet til at bestemme , hvordan du indsætter det .
4 .
Find USB-porten på computeren . Nogle computere har kun én port , mens andre har flere . USB- porte er små , rektangulære havne , som typisk er identificeret med en trestrenget symbol .
5 .
Tag USB-enden af kablet og sæt det i USB -porten . Sørg for, at de tre-strenget symbol på hovedet af den USB-enden af kablet vender op , når de indsættes .
6 .
Tryk på " Start " knappen på computeren og gå til " Control Panel ". Klik på " Printere og faxenheder " og klik på " Tilføj en printer . "
7 .
Følg vejledningen på Tilføj printer guiden til at slutte printeren til computeren .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en Okidata printhoved 

Kommentarer

Code:
change