hvordan man kan omgå en dell printer patron

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-28

Dell blækpatroner kan fejlagtigt læses som tom når den er installeret . Hvis dette er tilfældet , enten en genfremstillet patron bliver brugt forkert , eller den nye Dell patron er defekt . I begge tilfælde chippen problemet er løst ved at ignorere et par af de computer-genererede advarsler . Med et par enkle klik , afvise disse advarsler og fortsætte med at bruge din nye blækpatron til at udskrive fotos , dokumenter og dine egne grafiske kunst

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Sluk printeren og tænd den igen . Printeren vil gå igennem opsætningen . Installer blækpatronen , hvis du ikke allerede har installeret det . Åbn dækslet , og læg den i vognen . Derefter lukke dækslet .
2 .
Check computerskærm til en advarsel i en dialogboks , der hedder " New Black Ink Cartridge ? " Fjern markeringen i feltet ud for " komplet-en-print ? " i midten af denne besked boks Hvis det har et hak ved siden af. Hvis ikke , så lad det alene . Klik på " OK ".
3 .
Marker feltet ud for " Vis ikke denne dialog igen " , når du modtager en advarsel med titlen " Reserve tank . " Sørg også for , at den fuldstændige -a-print feltet ikke er markeret i dialogboksen . derefter fortsætte udskrivningen . Dette omgår chip læsning og tillader brug af den nye patron .


Previous:nothing Next:hvordan man slår Bluetooth til på xps M1710 

Kommentarer

Code:
change