hvordan du udskriver gennemsigtige klistermærker

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-04

Udskrivning din egen gennemsigtig klistermærker derhjemme giver dig mulighed for at mærke dokumenter som du har brug for dem . Udskrivning af disse klistermærker er ikke svært , men du behøver at samle de elementer, du har brug for , før du går i gang . Når du har alt hvad du behøver , kan du oprette din egen gennemsigtige klistermærker i løbet af få minutter

Du skal bruge: .
Stickers
Printer.
Computeren.


1 .
Køb klistermærker , du vil bruge . Sørg for at købe klistermærker , der er designet til at arbejde med din type printer , hvad enten inkjet eller laser . Sørg også for klistermærker har en Avery tilsvarende antal opført på dem . Dette vil gøre det let at vælge det rigtige format i dit tekstbehandlingsprogram .
2 .
Log på din computer og åbne din tekstbehandlingsprogram . Klik på menuen "Filer" og vælg " Ny " fra listen for at starte et nyt dokument .
3 .
Klik på menuen "Funktioner" og vælg " Breve og forsendelser " fra på listen. Klik på " Konvolutter og etiketter ", og vælg " Labels " fanen .
4 .
Klik på " Labels " knappen , og vælg det Avery tilsvarende antal er noteret på din boks af klistermærker . Klik på " Nyt dokument "knappen for at åbne et nyt dokument med en skabelon, som du kan skrive ind .
5 .
Indtast de data, du vil udskrive på mærkaterne . Indlæse klistermærker i printeren , og klik på " File " menuen . Vælg " Udskriv "fra listen til at sende dokumentet til printeren .


Previous:nothing Next:hvordan kan jeg ændre hukommelse på dell inspiron 700m ? 

Kommentarer

Code:
change