hvordan du udskifter tastaturet på en Dell Inspiron 1505 bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-03

Hvis tastaturet på en Dell Inspiron e1505 bærbare fejl eller ophører med at arbejde helt , skal du erstatte det med en ny . Udskiftning af tastaturet er en forholdsvis enkel proces , og det kræver ikke megen demontering . Før du udskifter tastaturet på Dell Inspiron e1505 , er det vigtigt at afbryde den bærbare computer fra alle komponenter, herunder docking stationer, Ethernet eller telefonlinjer , sekundære skærme og strømforsyningen

Du skal bruge: .
Dell Inspiron e1505 .
Udskiftning tastatur .
Phillips skruetrækker ( ikke-magnetiseret ) .
Flad skruetrækker ( ikke-magnetiseret ) .


1 .
Vend den bærbare computer over , så bunden vender opad , og hængslerne er vendt mod dig .
2 .
Skub batteriet udløseren til venstre for at pop batteriet ud af holderen , hvorefter du kan fjerne batteriet fra den bærbare computer . Batteriet er placeret i øverste , højre hjørne af den bærbare computer. Batteriet frigørelseslås ligger lige under batteriet .
3 .
Vend den bærbare computer over og åbne skærmen til sin fulde udstrækning .
4 .
Indsæt en flad skruetrækker mellem højre side af plasticet placeret over tastaturet, og den bærbare computer , derefter forsigtigt lirke plastik dækker op til at løsne den . Løft forsigtigt op plastik fra højre til venstre for at fjerne plastik , der dækker . Plasticet er den brik , der har afbryderknappen på det .
5 .
Skru tastaturet fra den bærbare computer og fjerne det . De to skruer er placeret over " F4 "og " Pause " nøgler . Efter skrue tastaturet , løfte den lidt, så tag kablet forbinder tastaturet til den bærbare computer ved at trække op på fanebladet placeres hvor kablet tilsluttes til bundkortet .
6 .
Slut udskiftning tastaturet til den bærbare computer ved at sætte kablet i stikket på bundkortet og skubbe ned på det for at sikre det .
7 .

Placer tastaturet på den bærbare computer , og skru det ind
8 .
Sæt plasticet ved at placere den venstre side på bærbare først og derefter skubbe kraftigt ned, fra venstre til højre for at fastgøre det . Du vil høre og føle det klikke på plads .
9 .
Luk den bærbare computer og udskifte batteriet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan vælge en lcd screen for en computer 

Kommentarer

Code:
change