hvordan man kan ændre LCD- displayet på en Dell Inspiron 9300

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-03

LCD skærm på en Dell Inspiron 9300 kan undertiden fejl eller ophøre med at fungere alle sammen . Skærmen kan også være et uheld krakket . I disse tilfælde skal LCD-displayet skal udskiftes. Udskiftning af LCD- skærmen er forholdsvis let og kræver mindre indsats for at demontere end med nogle andre komponenter , såsom bundkort . Før du begynder, skal du sørge for at afbryde alle komponenter fra computeren , især strømforsyning, der oplader batteriet

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker ( ikke-magnetiseret hovedet) .
Flad skruetrækker ( ikke-magnetiseret hovedet ) .
Udskiftning LCD display .
Dell Inspiron 9300 .


1 .
Vend computeren , så bunden vender opad , og hængslerne peger mod dig .
2 .

Fjern batteriet i øverste højre hjørne af den bærbare pc ved at skubbe låsen placeret under batteriet til venstre . Dette vil medføre, at batteriet til pop op , så du kan løfte det ud af sit slot for at fjerne det .
3 .
Fjern de skitserede plastdækslet placeret i øverste højre hjørne af den bærbare computer. Der er to skruer, der holder dækslet på plads . Fjern skruerne , og løft derefter låget op for at fjerne det .
4 .
Afbryd de hvide og sorte kabler, der forbinder til mini-pci kort . Forsigtigt løfte op på guld stik for at afbryde dem .
5 .
Flip den bærbare computer over og åbne skærmen så bredt , som det vil gå .
6 .

Indsæt en flad skruetrækker ind mellem højre side af hængseldækslet og den bærbare computer . Hængseldækslet er plaststykket , der ligger over tastaturet og har på afbryderknappen på det .
7 .
lirke hængseldækslet op, så træk den fra højre til venstre for at frigøre og fjerne det fra den bærbare computer .
8 .
Træk op på fanebladet forbinder skærmkablet til den bærbare computer 's bundkort. Fanen er placeret øverst i den bærbare computer , i centrum .
9 .
Skru metalhængsler fra den bærbare computer . Der er to skruer på hver hængsel .
10 .
Løft skærmen op og væk fra den bærbare computer .
11 .
Placer nye LCD display på den bærbare computer, så skru hængslerne til den bærbare computer og tilslut skærmkablet til bundkortet . Placer kablets stik ( med pull fanen ) på slot på bundkortet , og tryk derefter ned på den for at sikre det . Sørg for at tråden de sorte og hvide kabler nær det højre hængsel igennem den bærbare computer til bunden .
12 .
Placer hængseldækslet på den bærbare fra venstre til højre og tryk ned på det for at sikre det . Du vil høre /føle hængseldækslet klikke på plads .
13 .
Luk den bærbare computer og vend den om.
14 .
Slut sort og hvid kabler til mini-pci kort . Placer guld stikket på cirkulære stikket på kortet , så tryk godt ned i forbindelse kablet . Når du har tilsluttet den sorte og hvide kabler , udskifte coveret og skru den i at sikre den.
15 .
Udskift batteriet.


Previous:nothing Next:hvordan man kan bruge to lydkort i en pc 

Kommentarer

Code:
change