hvordan man laver en IBM 600E bærbar hurtigt

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-13

IBM 600E er en Windows-baseret bærbar computer , der ikke længere er i produktion . Men det betyder ikke, du kan ikke bruge din IBM 600E i mange år fremover . For at sikre, at din computer kører med topfart , der er et par specifikke applikationer og programmer, du har brug for at køre på den computer

Du skal bruge: .
IBM 600E
Anti-virus program .
Registreringsdatabasen renere program .


1 .
Tænd computeren og klikke på " Start "," Alle programmer ", " Accessories ", " Systemværktøjer "og " Defrag ". Klik på " Start " og programmet scanner over din harddisk , omarrangere placeringen af programmer og filer , så de data passer tæt sammen . Ved at gøre dette , computeren ikke er nødvendigt at tage så lang tid at scanne harddisken for data .
2 .
Åbn anti-virus program, du har installeret på din computer . Hvis du ikke har et sådant program , kan du hente en gratis anti-virus titel fra download sektionen på CNET. com . Foretage en fuld system scan derefter afkrydse alle fundne vira på systemet . Klik på " Fjern " og vira , der kan bremse systemet er fjernet .
3 .
Slet ubrugte programmer fra din computer . Gøre plads på harddisken fremskynder IBM 600E 's præstationer . Klik på " Start ", " Control Panel "og til sidst "Tilføj eller fjern programmer ". Find programmer , du ikke bruger , og klik " Fjern ".
4 .
Hent og installer et register renere på din computer (der er gratis programmer tilgængelige via CNET. com ) . Computeren registreringsdatabasen indeholder oplysninger om alle de hardware og software installeret på computeren . Dette omfatter oplysninger om programmer ikke længere installeret . Klik på " Scan " option på programmet og så softwaren til at køre . Når du er færdig , registreringsdatabasen renere fjerner alle oplysninger , der ikke længere er nødvendig . Derved reducerer mængden af tid, der kræves for at starte systemet op .


Previous:nothing Next:HP Photosmart a522 fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change