Maxtor harddisk diagnoseværktøj

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

Hvis du tror, du har en mangel Maxtor harddisk , der er flere værktøjer til rådighed , der kan hjælpe med at diagnosticere problemet . Hvis du ikke allerede har dine data bakkes op , skal du gøre det straks og før harddisken fuldstændigt svigter .

Operating System Tools

Det første sæt af værktøjer til din rådighed når diagnosticere harddisk problemer, der sandsynligvis vil være indbygget i dit operativsystem . Alle større operativsystemer har software medfølger , der kan diagnosticere og reparere mange fælles harddisk problemer . De tre populære styresystemer af Windows , Mac og Ubuntu har Scandisk , Apple Hardware Test og Disk Utility , hhv.

Maxtor Brand

Når fejlfinding af en Maxtor mærke harddisk , er det vigtigt at bemærke , at Maxtor er ejet af Seagate . Det betyder, at mærkevarer hjælpeprogrammer til at diagnosticere problemer med Seagate harddiske vil arbejde for Maxtor drev . Du kan hente disse værktøjer ved hjælp af linket i ressourcerne nedenfor . Seagate 's diagnostisk software virker også med andre drev .

Third- Party indstillinger

Der er tredjepart diagnostiske redskaber på internettet, der hjælpe med at diagnosticere harddisken problemer . Mange af disse værktøjer er gratis, open source -produkter eller gratis forsøg . Der er en samling af disse programmer findes på Ultimate Boot CD .


Previous:nothing Next:hvordan du vælger dit tastatur 

Kommentarer

Code:
change