dell xpi harddisk udskiftning

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-27

Den oprindelige harddisk , der følger med Dell Latitude xpi model varierer afhængig af, hvilke indstillinger, du vælger , men det kan have så lidt som 1 gigabyte lagerplads . Et enkelt gigabyte vil ikke give din XPI til at køre alle moderne operativsystemer eller gemme store filer , såsom billeder eller musik -filer . Udskiftning af harddisken giver din XPI bærbare evnen til at holde en større operativsystem eller gemme yderligere data

Du skal bruge :
Phillips screwdriverLaptop hårdt driveDell XPI genoprettelsesdisk


1 . .
Skub enhver disk der er i øjeblikket i Latitude xpi 's diskdrev . Slukke Dell Latitude xpi helt og tag dertil knyttede strømkabel .
2 .
Luk XPI 's skærm . Find den sorte batteri knap på højre ende af XPI . Tryk på knappen og greb kanten af batteriets dæksel. Skub hele batteriet og dækslet til højre og ud af xpi bærbare computer.
3 .
Find det sorte plastik harddisken låsen foran-venstre ende af XPI bærbare computer. Træk låsen mod dig for at låse XPI harddisk .
4 .
Grib kanten af harddiskens skuffen, og træk den helt ud af xpi . Fjern de fire skruer, der holder harddisken til bakken med en stjerneskruetrækker .
5 .
Løft harddisken ud af skuffen . Indstil udskiftning harddisken ind i skuffen og sikre kanten med bundkortet stikket vender den bagerste ende af bakken .
6 .
Fastgør skruerne for at holde den nye harddisk til bakken. Skub hele harddisken bakken og harddisk tilbage i XPI bærbare computer, og skub plastic låsen tilbage til sin låst position .
7 .
Skub batteriet tilbage i den åbne porten på højre side af XPI . Tænd for XPI bærbare computer, og indsæt opsving diskette , der fulgte med XPI i diskdrevet .
8 .
Fortsæt gennem vejledningen på skærmen for at installere operativsystemet på din XPI 's nye harddisk .

gode råd og advarsler


 • Måske ønsker du at gemme eventuelle nødvendige data fra den oprindelige harddisk til en ekstern fil lagring hjemmeside eller e-mail oplysninger til en anden adresse inden udskifte harddisken .
 • Manglende jorde dig selv , før du rører den nye harddisk kan resultere i drevet funktionssvigtet. Touch hænderne mod en metalgenstand fastgjort til gulvet for at jorde dig selv og frigøre den statiske elektricitet i kroppen .


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en evo D500 processor   

  Kommentarer

  Code:
  change