hvordan du bygger din egen antenne til en router

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-23

En trådløs router har en antenne for at sende en WiFi signal til enheder, der er sluttet til det trådløse hjemmenetværk . Du kan opbygge din egen antenne booster til at uddybe og forbedre såvel signalstyrken og den vifte af den trådløse router . Du skal bruge et par leverer normalt findes rundt om i hjemmet , men ingen specielle værktøjer eller elektroniske dele . Forbedringen til den trådløse router antennens transmission signalstyrke vil vise sig umiddelbart for disse enheder afhængige af routeren til at forsyne dem med en internetforbindelse.

Du skal bruge:
Soda kan
. Lineal.
Fedt blyant .
Utility kniv .
Opvaskemiddel .
Køkkenrulle .
Flad-kantet skruetrækker .
Gaffatape .


1 .
Pop pop-toppen af en sodavand kan . Hælde ud sodavand i køkkenvasken . Tegn en lige linje på tværs af hullet fra venstre side af toppen af soda kan til højre side med fedt blyant .
2 .
Tegn en lige linje ned langs siden af soda kan fra venstre øverste kant selv med udgangen af den rette linje ved hjælp af fedt blyant . Trække en lige linje ned siden af soda kan fra øverste højre kant selv med udgangen af den rette linje ved hjælp af fedt blyant .
3 .
Skær over linjen på toppen af soda kan bruge kniven af kniv . Skære ned på to sider af soda kan ved hjælp af kniv . Fjern cut -out del af soda kan med fingrene . Bortskaffe cut -out del af soda kan i skraldespanden .
4 .
Skyl soda kan med opvaskemiddel og vand fra hanen i køkkenvasken . Udslette soda kan med en papirserviet . Lad soda kan tørre i en dag .
5 .
Slå et hul i bunden midten af soda kan med spidsen af den faste kanter skruetrækker . Roter spidsen af den faste kanter skruetrækker rundt inde kanten af hullet for at udjævne hullet .
6 .
Påfør strimler af gaffatape til alle de udsatte kanter i soda kan .
7 .
Placer routerens antenne gennem hullet i sodavand kan der nu er en antenne booster . Målet den åbne side af antennen booster i retning af de enheder, der deler det trådløse hjemmenetværk .

gode råd og advarsler


 • En suppe kan kan træde i stedet for en sodavand kan .
 • Arbejdshandsker kan beskytte hænderne ved håndtering af afskårne dele af soda kan .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en harddisk på en Packard Bell j2422   

  Kommentarer

  Code:
  change