hvordan du installerer en HP 18.2gb Ultra320 SCSI harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-22

HP 18. 2GB Ultra320 SCSI harddisk er en hot swap harddisk bruges på hjemmecomputere og server -netværk . Det er mest almindeligt, at SCSI drev, der skal anvendes på servere , da de fleste hjemmecomputere ikke kommer med en SCSI- interface controller er installeret på computeren . Installationen er ret kort , og tager ikke meget tid på alle

Du skal bruge: . .
Server eller computer med SCSI -controller


1

Få en liste over de SCSI -ID'er af andre enheder på SCSI tilslutning. SCSI interfaces understøtter flere enheder på samme kabel , men SCSI -ID skal være unikt . Hvis du er usikker på de enkelte ID'er , kontrollere enheden jumpere og henvise til sin dokumentation for at finde ud af .
2 .
Angiv en SCSI ID mellem 0 og 6 på Ultra320 SCSI -harddisk . ID indstilles ved hjælp af en kombination af jumpere på printkortet . Der henvises til SCSI- harddiske forudinstallationsmiljø instruktionerne i ressourcer til at finde de specifikke jumper indstilling for den valgte SCSI -ID. Jumpere kan flyttes med håndkraft eller med kanyle-næse tænger .
3 .
Se server eller computer dokumentation for , hvordan man åbner op for sagen . Installation af SCSI -harddisk varierer mellem servere og anden computer SCSI -controllere , men den fysiske installation er typisk det samme . Sæt en strømstik i SCSI -drev . Tilslut SCSI interface kablet til 50- bens SCSI -stik . Monter drev ind i drevbåsen ved hjælp af skruer eller fingerskruer , afhængigt af sagen . Indsæt en SCSI terminator stik i stikket over kabel, hvis harddisken er den sidste enhed i kæden .


Previous:nothing Next:hvordan man kan dumpe gamle computere 

Kommentarer

Code:
change