hvordan man kan ændre harddisk på en Toshiba A205 - s5831

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-27

En harddisk crash kan være et mareridt , især hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine data . Men med Toshibas Satellite A205-S5831 , vil du ikke nødt til at tilføje fornærmelse at betale nogen til at erstatte harddisken til den skade, for at miste dine data . Mens Toshiba harddiske , især SATA-harddiske installeret i A205 , er pålidelige , den bærbare karakteren af laptops kombineret med skrøbelig karakter af komponenterne i en harddisk betyder, at en komplet fiasko af harddisken er altid en mulighed . Dropper din bærbare eller hamrer den ind i en væg eller skrivebord let kunne medføre, at harddisken til at mislykkes , og kræver erstatning af drevet .
1 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning ( ESD ) rem til håndleddet . Tilslut den anden ende til noget metal . ESD stroppen vil jorden dig og forhindrer statisk elektricitet fra skade din harddisk eller andre følsomme komponenter i din bærbare computer .
2 .
Tag strømkablet og andre ydre enheder som en skærm eller printer fra din bærbare .
3 .
Læg din laptop med forsiden nedad på et bord og fjerne batteriet . Batteriet er placeret langs bagsiden af A205 . Skub låsehåndtaget til den ulåste position , og træk batteriet ud .
4 .
Fjern harddisken dækning . Harddisken dækning er placeret mod fronten af A205 , langs venstre side . Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne de to skruer holder den på plads og løft det op for at fjerne det fra den bærbare computer. Dette vil afsløre harddiskkabinettet og harddisk .
5 .
Skub harddisken til venstre for at afbryde det fra bundkortet . Løfte det op for at fjerne det fra den bærbare computer .
6 .
Skub gamle harddisk ud af buret . Sæt den nye harddisk ind i buret og forsigtigt skubbe den ind, indtil det klikker på plads .
7 .
Sæt den nye harddisk og bur tilbage i harddiskbåsen på den bærbare computer og skubbe den til højre for at genoprette den til bundkortet . Skub forsigtigt , indtil den klikker på plads .
8 .
Sæt harddisken cover og batteriet på din A205 .

gode råd og advarsler


  • Hvis din harddisk stadig fungerer , skal du bruge en harddisk kloning program til at klone din harddisk , før du udskifter den . På den måde kan du gendanne køre uden at skulle geninstallere dit operativsystem og programmer .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en køleprofil fra en cpu     

    Kommentarer

    Code:
    change