hvordan man kan lave krakket laptop sceens

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-29

Det er aldrig en god fornemmelse for at finde ud af din bærbare 's skærm er revnet . Mange frustrerede brugere af bærbare computere vælger at købe en helt ny bærbar blankt. Den bedste måde at reparere en knækket skærm ved blot at udskifte de dårlige skærmen . Den gode nyhed er , at dette kan gøres for en brøkdel af , hvad det ville koste at købe en ny bærbar . Du kan købe erstatning LCD -skærme til næsten alle bærbare mærke og model online ( se Resources )

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1

Sluk din bærbare computer , skal du afmontere alle kabler og enheder , lukke LCD-skærmen og placere den bærbare computer med forsiden nedad . Finde og fjerne batteriet fra batterirummet .
2 .
Flip den bærbare computer over og åbne LCD -skærmen hele vejen . Fjern gummi skruen dækker fra frontpanelet på din bærbare LCD -panelet. Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne skruerne fra frontpanelet i displayet forsamling . Fjern frontpanelet og sæt den til side . I nogle tilfælde kan du nødt til at fjerne plastik ringen , hvilket er en tynd plast bånd mellem LCD-skærmen og tastaturet . Lirke det ud af den bærbare computer kabinettet med en flad skruetrækker .
3 .
Fjern alle Phillips-skruer fra den udsatte metalrammen omslutter LCD-skærmen . Find frekvensomformeren bestyrelsen på den nederste kant på forsiden af LCD-skærmen . Fjern fastholde Phillips-hoved skrue , hvis nogen , og træk kablerne på hver side af inverter board .
4 .
Grib fat i LCD -skærmen fra den øverste kant af skærmen . Rør ikke ved skærmen selv . Vip LCD -skærmen nedad , indtil bagsiden af skærmen er udsat for . Afmonter fladkabel fra bagsiden af LCD- skærmen , og derefter fjerne den krakkede LCD skærm fra LCD -panelet og sæt den til side .
5 .
vende denne procedure for at installere udskiftning LCD- skærmen .

gode råd og advarsler


  • Vær omhyggelig med ikke at bryde båndkabelstikket når du afmonterer den fra bagsiden af LCD-skærmen .


  • Previous:nothing Next:forskelle mellem Intel Celeron M & AMD Athlon     

    Kommentarer

    Code:
    change