hvordan man kan rense en Hewlett Packard LaserJet iiisi printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-24

Din Hewlett Packard Laserjet IIISI printeren bliver snavset med tiden . Meget små partikler af papir og toner vil bygge op på printerens fuser trykruller som varme og smelte toner . Da partiklerne opbygge , de reducerer printerens effektivitet . At rense den printer, du skal bruge en særlig software program , der vil bruge fuseren at obligation den overskydende partikler på ark papir , som du udskriver . Resultatet er en partikel-fri rulle , og en printer , der vil køre meget længere
1 .
Hent en gratis printer-rengøring software program til din computer . Din bedste chance er HP-fremstillede LaserJet Rengøring Utility , der arbejder med Laserjet ! SI og mange andre Hewlett Packard Laserjet printere . Kopier alle værkets filerne til " Laserjet " sub-mappe på din harddisk .
2 .
Åbn rengøring hjælpeprogrammet programmet på din computer ved at dobbeltklikke på ikonet med " EXE " suffiks .
3 .
Gå til programmets kommandolinjen og vælge " Clean "kommando til at åbne op for programmet " print " skærm , der bringer en liste over de tilgængelige printere på din computer .
4 .
Klik på Laserjet IIISI printerikonet på listen for at vælge den.
5 .
Gå til sidetallet mulighed i Print skærmen for at vælge antallet af sider i programmet vil køre under rengøringen . Programmet har normalt en standardindstilling på tre sider, som virker i de fleste tilfælde . Meget beskidt printere kan kræve flere sider .
6 .
Tryk på " OK " -knappen for at starte renseprocessen . Dette program vil begynde at udskrive en sort stribe på det valgte antal sider , fjerne alle de bebyggede partikler fra fuseren i processen .


Previous:nothing Next:hvordan man opsætter i - touch på en langsom computer 

Kommentarer

Code:
change