hvordan man laver en bærbar ekstern USB- harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-24

En bærbar ekstern USB- harddisk kan levere en stor mængde lagerplads, er ikke bundet til nogen computer , hvilket gør det til en perfekt idé til dem , der er på farten . Gør dit eget ekstern USB- harddisk er hurtig og nem , og hvis du allerede har en ekstra harddisk til rådighed , er det en billig løsning samt

Du skal bruge: .
Computer med USB -port


1 .
Erhverve en USB -harddisk kabinet , og hvis du ikke bruger en harddisk , du allerede har , får selve drevet . Når du gør dette , sikre, at størrelsen af anlægget svarer til størrelsen af drevet , og at anlægget bruger en USB- interface . Begge drev og skabe er normalt tilgængelige fra forhandlere , der sælger computerkomponenter ud over komplette systemer .
2 .
åbne aflukket i forberedelsen til at indsætte harddisken . Mange indhegninger bruge to eller fire skruer på fronten af enheden . Hvis kapslingen du vælger bruger en anden form for fastgørelse , vil det sandsynligvis komme med en vejledning .
3 .
Slut harddisken til prøvelokalets stik . Hvis dette kræver noget andet end at sætte drevet i stikkene på kabinettet , vil der sandsynligvis være anvisninger til etablering af forbindelsen .
4 .
Saml kabinettet med drevet inde og tilslut USB- kablet til kabinettet , hvis det ikke allerede er tilknyttet .
5 .
Slut kablet fra den bærbare ekstern USB-harddisk til computeren . Hvis computeren kører en nyere version af et operativsystem , vil den genkende den eksterne drev og konfigurere den som et nyt drev synlig for operativsystemet.

gode råd og advarsler


 • For maksimal bærbarhed , skal du vælge en indhegning , der ikke kræver en ekstern strømforsyning .
 • Mange kabinetter har en eller flere indikatorlamper . Hvis lyset på kabinettet ikke lyser , når den er tilsluttet computeren , er harddisken inde i kabinettet sandsynligvis ikke tilsluttet korrekt. Afbryd skabet fra computeren , åbner det op , og kontroller alle forbindelserne .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en dvi splitter   

  Kommentarer

  Code:
  change