hvordan man opsætter scanner til hp 4550

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-27

Alt-i -én printere kan spare dig penge og plads på skrivebordet , hvis du har brug for en printer , scanner , kopimaskine og fax -maskine. De pakke en masse funktionalitet i størrelse med en standard printer . HP Officejet 4550 er ikke anderledes . Scanning er forholdsvis enkelt at bruge den medfølgende HP -softwaren . Når den Officejet er korrekt installeret og sat op og driverne er konfigureret korrekt , kan du scanne og redigere alle de billeder og dokumenter , du har brug for
1 .
Indsæt den medfølgende software- cd'en , og følg vejledningen på skærmen for at installere den nødvendige software og drivere . Genstart computeren, når installationen er færdig .
2 .
Slut scanneren til computeren via USB- kabel , hvis du ikke allerede har gjort det . Magt den.
3 .
Start HP Photosmart Photo Scanner ansøgning .
4 .
Placer det billede, du ønsker at scanne forsiden nedad scanningen sengen . Brug hjælpelinjer til korrekt placere billedet .
5 .
Klik på " Vis eksempel " > " Scan "for at få en foreløbig scanning af billedet . På dette tidspunkt foretage eventuelle justeringer , skal du billedet i scanningen sengen . Du kan også justere kontrast , lysstyrke , skarphed , osv. fra programmet . Klik på " Accepter "for at gemme billedet til mappen Dokumenter .


Previous:nothing Next:dell xpi harddisk udskiftning 

Kommentarer

Code:
change