HDTV tuner typer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-03-01

HDTV tunere kan udvide funktionaliteten af din computer i realm af tv . Med en HDTV tuner , kan du se , optage og lave kopier af frit over-the-air tv . Der findes flere typer af HDTV tunere derude , herunder PCI- kort , PCI-E -kort og USB tunere . Hver har sine plusser og minusser , og afhængigt af dine behov , kan man være bedre end de andre for dig .

PCI

PCI -slot er bred opbakning fra computere både gamle og nye . Hvis du har en stationær computer , er du forpligtet til at have et PCI- slot . PCI HDTV tunere skal være installeret i PCI -slot inde i din computer , som kræver, at du åbner din computer . Disse kort er ret billige , kan støtte det digitale HDTV -signaler samt dobbelt tunere til at se og optage flere viser på en gang .

PCI-E

PCI-E , eller PCI Express , er en nyere standard , der har erstattet standard PCI slot . Disse tunere har alle funktionerne i standard PCI -tunere , men kører meget hurtigere end almindelige PCI slots , hvilket gør dine shows køre og optage meget glattere . At være en nyere standard , er disse slots ikke findes i ældre computere. Desuden skal din computer have rigelig regnekraft til at køre de fleste PCI-E HDTV tunere .

USB

Hvis du har en bærbar computer , vil du ikke være i stand til at tilslutte en PCI eller PCI-E tuner . Det er der USB tuner er værd at overveje . Disse tunere stikket i en USB-stik på computeren for at give dig TV uanset hvor du er . Dette er også et godt valg for folk, der ikke ønsker at åbne deres stationære computere til at installere en tuner kort . Den eneste ulempe med dette er , at de ikke støtter dual tunere , så du kan kun se eller optage et program ad gangen.


Previous:nothing Next:ulemperne ved joystick 

Kommentarer

Code:
change