ulemperne ved joystick

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-03-01

Joysticks er inputenheder at spillerne bruge til at navigere rundt en video eller computerspil . De består af en pind , som omdrejningspunkterne og knapper , der udfører visse handlinger under afspilning . Der er tre typer af spil joysticks : standard joysticket, joypad og arkade joysticket . Hver af disse kommer med deres egne styrker og svagheder , men det dårlige opvejer det gode , når det kommer til kraftig brug og begrænset kompatibilitet . Overvej disse ulemper , om du ejer en joystick eller overvejer at købe et spil , der kræver et problem i fremtiden .

Ikke kompatibel med de fleste computere

Vintage joysticks må kun kompatibel med gaming system, de kommer med . Du kan have problemer med at forbinde fordi dit styresystem ikke genkender enheden . Hvis du køber en joystick spil controller , sørg for at det er kompatibelt med din computers system , da de fleste arbejder kun med Windows og Linux -systemer ifølge Retro Connection hjemmeside . Hvis du foretrækker at bruge din vintage joystick , så er du nødt til at have en USB- eller joystick -port på computeren , sammen med en emulator . Med en emulator , din computer genkender controlleren og giver input

joystick Problemer

Joysticks kun komme med to typer af kontroller : . den drejelige pind og knapperne . Det meste af tiden , er spillerne ved hjælp af joysticket til at manøvrere igennem spillet eller til at lancere et objekt som en flyvemaskine . De, der har en ældre version af joysticket kan være begrænset til, hvordan de kan flytte regulatoren . De kan kun være i stand til at skubbe joysticket op og ned eller til venstre og højre . Med langvarig brug , kan joysticket og knapperne bliver stukket . Prøv at justere den kontrol , hvis dette sker . Hvis du kan flytte kontrol, men kan ikke manøvrere objekter i spillet , så er du måske nødt til at ReWire din gaming system . Et andet problem, der måtte opstå , er, at joysticket ved et uheld kunne bryde ud . I dette tilfælde , bør du have en elektronik ekspert forsøge at reparere det .

Håndskader

Omfattende brug af joystick kan forårsage gentagne belastningsskader som karpaltunnelsyndrom . Gentagne belastningsskader opstår , når du placerer alt for meget stress på en bestemt del af kroppen , efter Teens ' Sundhedsstyrelsens hjemmeside . Spillere kan opleve følelsesløshed , snurren eller ømhed i deres øverste hånd område . Dem, der spiller særligt groft med joysticket er mere tilbøjelige til at sådanne symptomer . Håndskader kan føre til betændelse , muskel stamme eller vævsskade . Hvis du bemærker nogen ubehag eller smerter , så spørg din læge om behandlinger, som kan hjælpe med at lette din tilstand . Stoppe eller begrænse din brug af joystick kunne også bidrage til at forhindre alvorlige problemer . Hvis du ikke søger lægehjælp , kan dine symptomer blive mere alvorlige og kan enten forhindre dig i at gøre de daglige opgaver , eller føre til et behov for kirurgi .


Previous:nothing Next:generelle instruktioner for at oprette en trådløs printer 

Kommentarer

Code:
change