hvad er forskellen mellem serielle porte og USB -porte ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-29

USB ( Universal Serial Bus ) , og serielle porte bruges til at forbinde en bred vifte af enheder til din computer . Disse to typer af enheder service forskellige former for teknologi , dog, og de bruger forskellige underliggende teknologi selv

Hastigheder

Et skelne faktor er hastigheden . USB 2,0 er i stand til at overføre data med op til 480 megabit per sekund (MB /s ) . USB 3,0 er i stand til 10 gange den hastighed , teoretisk . Den maksimale hastighed på en seriel port er omkring 0,23 megabit per sekund .

USB -funktionalitet

Derfor er USB bruges til enheder , der kræver en høj mængde af " throughput " såsom eksterne harddiske , high- speed modemer og high- speed computer netværkskort .

USB Popularitet

USB -porte er meget mindre end serielle porte , derfor mere stik kan indgå med en computer. Det gør dem populære havne for langsommere enheder som tastaturer , mus og printere .

Serial Port Bruger

Interfacet , undertiden benævnt " RS -232 , " er billig og den serielle standard er kompatibel med et meget lang række enheder, såsom stregkode scannere , GPS -enheder og satellittelefoner .

USB funktioner

USB -kabler er også i stand til at overføre elektricitet , og enheder kan være " lænket " sammen , hvis de har flere USB -porte .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere et SD-kort til en usb 

Kommentarer

Code:
change