hvordan du installerer en USB-drev flash

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-21

USB står for Universal Serial Bus og er en type forbindelse din computer. De fleste computere har flere USB -forbindelser , da denne form for forbindelse er blevet mere populært . En af de mange fordele ved USB -enheder er det , at der ofte ingen ekstra drivere er nødvendige , og en lille mængde strøm kan udnyttes via USB- stikket . USB -flashdrev kaldes også tommelfinger drev , fordi de er på størrelse med din tommelfinger og sæt lige ind på din computer for at give øjeblikkelig oplagring
1 .
Åbn USB drev og læse alle instruktioner, der fulgte med den . Kig efter enhver fører af software cd'er , som kan være kommet med det .
to .
Tænd for computeren og vent til operativsystemet er helt indlæst , før du laver noget andet .

3 .
Tilslut flashdrevet til en ledig USB -port på computeren . Computeren skal automatisk registrere drev og lader dig se indholdet eller den åbne drevet .
4 .
installere software eller drivere , hvis inkluderet . Næsten alle USB -drev behøver ikke installeret drivere men lejlighedsvis ældre computere kan kræve dem . Sommetider yderligere software er inkluderet for sikkerheden . Denne software kan endda være på drevet . Dobbeltklik på den eksekverbare fil , hvis der er nogen sikkerhed program på drevet .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:kan du gøre en USB-port 2,0 ? 

Kommentarer

Code:
change