hvordan du tilslutter din PCMCIA drev til usb i stedet for PCI-slot

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-15

De fleste bærbare computere har PCMCIA drev , som almindeligvis betegnes som " PC Card " drev , som giver den bærbare computer til at forbinde til en bred vifte af PC Card -enheder , såsom trådløst netværk kort . Hvis du tilfældigvis har et PC Card -enhed og en bærbar computer som ikke har et sådant drev , eller hvis du ønsker at bruge et PC Card -enhed med en stationær computer , så du er nødt til at bruge en PCMCIA- til USB -adapter . Heldigvis kan disse adaptere let købes

Du skal bruge: .
Ekstern PCMCIA adapter


1
Sluk din computer. . For yderligere sikkerhed , afbryde computeren fra sin strømkilde for at undgå skader forårsaget af elektrisk stød .
2 .
Tilslut den eksterne PCMCIA -adapter til computeren ved at indsætte USB- kablet i en tilgængelig USB port på computeren .
3 .
Sæt PC Card du gerne vil bruge sammen med computeren i adapteren .
4 .
Reconnect computeren til sin strømkilde , og tænd for computeren igen . Din PCMCIA Enheden er nu sluttet til computeren via en USB- port .

gode råd og advarsler


  • Du kan være nødvendigt at geninstallere din PCMCIA enhed, når at slutte den til computeren via en USB- adapter . Hvis enheden ikke fungerer normalt , når du har gennemført ovenstående trin , henvises til enhedens brugervejledning for oplysninger om geninstallation af enheden.


  • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:Forskellen mellem usb -kabel og USB til seriel kabel     

    Kommentarer

    Code:
    change