hvordan man bruger en parallel usb adapter med Windows XP

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-09

Som teknologien udvikler sig på i computerens verden , vi langsomt befinder os på vej væk fra nogle veletablerede midler til at forbinde vores periferiudstyr . Måske de nyere pc eller udskiftning bundkort du har købt mangler en eller flere af de porte , du plejede at bruge . Eller på en helt anden tone , kunne det være, at du er træt af at bruge nogle af de voluminøse kabler , at disse havne brug , og ønsker at bruge noget slankere , mere fleksibel og lettere at ruten og gemme sig. Printerporten er en af de havne , der stadig kommer med nogle pc'er og bundkort at passe hver kategori . Heldigvis er der en type kabel , der kan konvertere en gammel parallel printer til stikket i en PC via USB

Du skal bruge: .
Parallel -til-USB -adapter
. Printerdriver CD .
Windows XP-cd'en .
Nyeste driver installationspakke til din printer mærke og model .

Tilslutning Alt


1 .
Fjern den gamle parallel kablet fra både printeren og ryggen af din pc .
2 .
Slut adapteren til printerens bagside fast , og fastgør den med de klip fundet på begge sider af printeren stikket . Hvis adapteren kræver en separat strømkilde , skal du huske at sætte denne ind i adapteren og væggen så godt.
3 .
Slut USB-enden af adapteren til den ønskede USB- porten på . PC
På dette tidspunkt , vil tingene gå én af tre måder : .
Windows registrerer automatisk din printer og installere de nødvendige drivere til grundlæggende trykning
Windows vil kræve operativsystemet installations-cd eller printer driver CD for at fuldføre installationen af driveren.
Windows vil informere dig om, at det ikke kan finde de relevante drivere til enheden , hvorefter du skal installere den nyeste software og driver pakke til din printer .
4 .
Genstart din pc , når de drivere og software er helt installeret . Afhængigt af, hvordan føreren installationen af det foregående trin gik , kan dette være et påkrævet trin . Vær sikker på at gemme alle igangværende arbejde og lukke alle åbne programmer , før du genstarter .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan formatere USB-drev til Mac og PC 

Kommentarer

Code:
change