hvordan man finder , der er 2,0 USB-porten på min computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-11

En USB- port , eller universal serial bus , etablerer kommunikationen mellem de eksterne enheder og værtscontrolleren . En USB kan tilslutte periferiudstyr , såsom lagerenheder eller tastatur , til din computer . Oprindeligt oprettet med en 1,0 specifikation , har den USB vokset gennem årene . Den 2,0 -specifikationen giver en højere data overførselshastighed end sin forgænger . Mange computere tilbyde mindst én version af de to havne. Lokalisering af 2,0 USB-porten på din computer kan være en vanskelig opgave . Det første skridt er at bekræfte, at du har en 2 . . 0 USB derefter identificere og mærke det

Du skal bruge: .
flashdrev
Papir .
Blyant .
Båndet.


1 .
Klik på " Start " knappen nederst på skrivebordet . Dette vil åbne startmenuen .
2 .
Vælg " Control Panel " fra listen .
3 .
Klik på " Ydelse og Vedligeholdelse "og " Se grundlæggende oplysninger om computeren . " Dette vil åbne vinduet Egenskaber for system . En alternativ metode til at nå dette vindue er at højreklikke på " Denne Computer " og vælge " Egenskaber " fra menuen .
4 .
Find " Hardware " fanebladet øverst på skærmen . Klik på fanen og derefter på " Enhedshåndtering " knappen .
5 .
Rul ned og find " Universal Serial Bus -controllere " på hardware listen . Klik på plus- tegnet for at åbne listen . Hvis du har en 2,0 USB -port , ordet " forbedret " vises på mindst en af titlerne .
6 .
Brug trial-and-error at finde den nøjagtige USB -port, er 2,0 . Nogle computere har kun én eller to 2,0 -porte . Tilslut en enhed , såsom en flash- drev . Hvis du modtager en meddelelse om dette apparat ville arbejde hurtigere på en 2,0 port , end at USB ikke er en 2,0 .
7 .
Dobbeltklik på ikonet nederst til højre side af skrivebordet , ved siden af den tid , der giver mulighed for sikker fjernelse af hardware . Klik på enheden for at fremhæve det , og derefter på " Stop "-knappen . Fjern enheden , og indsæt det i næste USB-port . Gentag dette trin med alle USB porte . Havne , der ikke genererer denne besked vil blive 2,0 .
8 .
Lav et diagram , til fremtidig reference , for porte på din computer . Når du har fundet 2,0 havne , notat dem på et stykke papir og tape det på computeren eller gemme den på et sikkert sted .

gode råd og advarsler


  • Denne proces virker for Windows-operativsystemer .


  • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan tilslutte en USB til IDE-kabel     

    Kommentarer

    Code:
    change